Antena Meniu Search
x

Video Femeie la un pas să fie strivită de o canapea aruncată pe fereastră, de la etajul al treilea, în Turcia. ”Era să fiu criminal”

Un bărbat din Istanbul putea deveni, fără voie, un criminal după ce a hotărât să-şi scoată din locuinţă o canapea veche, în cel mai uşor mod cu putinţă.  El a scos canapeaua pe fereastră şi a lăsat-o să cadă de la etajul al treilea. Dar chiar atunci a ieşit din casă o vecină care, doar din întâmplare, a scăpat fără să fie lovită de greoaia piesă de mobilier. Ea nu a părut prea speriată: a făcut semn că totul era în ordine şi şi-a continuat drumul.

de Redactia Observator

la 21.06.2021, 19:55

Vezi și

Incidentul a fost filmat de o cameră de securitate. "Am fost şocat când am văzut ce s-a întâmplat", a mărturisit bărbatul. "Putea să cadă peste ea şi astfel aş fi omorât o persoană nevinovată", a adăugat el. 

După ce imaginile au devenit virale și au fost preluate de televiziunile de știri, bărbatul a declarat că s-a uitat înainte să arunce canapeaua pe fereastră și nu era nimeni în fața blocului.

„Am cumpărat o canapea nouă. M-am uitat și nu era nimeni în fața clădirii. Am decis că este bine să arunc vechea canapea pe fereastră. Vecina mea a ieșit din clădire exact când am aruncat canapeaua în jos. Canapeaua aproape a căzut pe ea. Era speriată. De asemenea, și eu am fost șocat când a ieșit brusc din clădire. A avut noroc. Ar fi murit. Eram aproape un criminal”, a declarat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Femeie la un pas să fie strivită de o canapea aruncată pe fereastră, de la etajul al treilea, în Turcia. ”Era să fiu criminal”