Antena Meniu Search
x

Femeie ţinută 4 ani în robie de soţul ei, într-o cuşcă, timp în care a născut de trei ori: "Este o vrăjitoare periculoasă"

Un bărbat din Nigeria şi-a ţinut soţia timp de patru ani într-o cuşcă de fier, pentru că ar fi fost o vrăjitoare periculoasă. Cuşca de fier fusese astfel construită de nigerian, într-o încăpere, încât să se sigure că femeia nu are nicio şansă să scape sau să anunţe pe cineva.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.11.2020, 16:47

O femeie care a stat patru ani în sclavie, într-o cuşcă a fost în sfârşit eliberată de autorităţi - olainfo.com.ng
  • Patru ani a fost ţinută o femeie într-o cuşcă de fier, acuzată că ar fi vrăjitoare
  • Femeia a născut trei copii în captivitate

Patru ani s-a chinuit femeia în cuşca de fier, în condiţii dezumanizante, hrănită de soţul ei atunci când acesta îşi aducea aminte. În acest timp, bărbatul a lăsat-o însărcinată de trei ori pe femeie, iar aceasta a dus până la capăt toate cele trei sarcini.

Poliţiştii spun că nu-şi dau seama cum a născut femeia trei copii, cum s-a descurcat bărbatul cu creşterea copiilor şi cum nu şi-au dat seama vecinii că se întâmplă lucruri necurate la aceştia în casă, dată fiind lipsa femeii din comunitate cu anii, mai ales că cei doi soţi aveau acum opt copii, după naşterea celor trei.

Comandamentul poliției din Delta State l-a arestat pe bărbatul de 41 de ani, după ce au primit o sesizare anomină prin intermediul unei fundaţii.

Bărbatul a declarat poliţiştilor că soția se află în spatele problemelor sale financiare, fiind o vrăjitoare periculoasă şi a ales să o întemniţeze pentru binele său şi al tuturor.

Ulterior, el şi-a schimbat declaraţia, precizând că soţia sa are probleme mintale şi a încercat să o ajute o perioadă, ducând-o pe la diverse spitale şi vraci, dar că nimeni nu a dorit să o ajute, aşa că a ales varianta de a o întemniţa în casă, ca să nu-şi facă rău şi să nu facă rău nimănui.

Ulterior, soțul a fost arestat și se află în prezent în custodia poliției, în timp ce femeia se află în spital şi se recuperează după ororile trăite, scrie presa nigeriană, care publică şi imagini cu sărmana femeie.

Purtătorul de cuvânt al poliției: "Bărbatul a pretins că soția sa are o problemă mentală și că este o vrăjitoare. El a spus că a dus-o la familia ei, dar ei au respins-o. El a spus că a dus-o în mod repetat în mai multe case de tratament, dar, după ceva timp, a trebuit să o ia înapoi acasă. A spus că are grijă de ea acolo cu resursele sale mici. Momentan, încă nu putem să spunem sigur cât timp a stat femeia în acea cuşcă, dar în jur de patru ani, încă verificăm"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Femeie ţinută 4 ani în robie de soţul ei, într-o cuşcă, timp în care a născut de trei ori: "Este o vrăjitoare periculoasă"