Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Festivalul de Film de la Veneţia 2024. Veste tragică pentru actriţa Nicole Kidman înainte de ceremonia de premiere

Lacrimi de durere şi de fericire s-au amestecat la seara de gală a Festivalului de Film de la Veneţia. Nicole Kidman a venit bucuroasă să primească trofeul pentru Cea mai bună actriţă, dar nu a mai apucat să urce pe scenă. Cu puţin timp înainte de ceremonie, a aflat că a murit mama ei. Marele trofeu a fost câştigat de Almodovar, cu un film ca un vârtej de emoţii. 

de Redactia Observator

la 08.09.2024 , 20:15

Nicole Kidman a fost distinsă cu premiul „Cea mai bună actriţă“ pentru rolul din Babygirl, o dramă erotică, în care împarte ecranul cu Antonio Banderas.

Moment emoţionant la gala Festivalului de Film de la Veneţia

Nu a mai apucat să primească trofeul, însă. A plecat urgent acasă, în Statele Unite, să se ocupe de funeraliile mamei sale. Regizoarea filmului Babygirl a ridicat premiul în locul ei şi a transmis un mesaj din partea divei. 

Vezi și

"Sunt în stare de şoc şi trebuie să merg la familia mea, dar acest premiu este pentru ea (n.r. - mama). Ea mi-a dat viaţă, modelat şi îndrumat", a fost mesajul lui Nicole Kidman.

Pe acelaşi subiect

Francezul Vincent Lindon a fost desemnat cel mai bun actor pentru rolul pe care l-a jucat în ''Jouer avec le feu''. Cel mai râvnit trofeu, Leul de Aur, a fost câştigat, însă, de regizorul Pedro Almodovar, cu primul său film în limba engleză.

Pelicula „The room next door“ spune povestea unei jurnaliste-corespondent de război, bolnavă de cancer în fază terminală. Personajul interpretat de Tilda Swinton îşi pune capăt zilelor, şi îi cere prietenei sale, jucate de Juliane Moore, să îi fie alături.

Producția a fost aplaudată în picioare 18 minute la Veneţia, la premiera de la începutul săptămânii şi a stabilit, astfel, un record absolut.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Festivalul de Film de la Veneţia 2024. Veste tragică pentru actriţa Nicole Kidman înainte de ceremonia de premiere