Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 7 ani, abuzată de un bărbat în timpul cursurilor online. Profesorul a surprins momentul şi a alertat poliţia

O fetiţă de doar şapte ani a fost surprinsă de profesorul său, în timpul unor cursuri online, în timp ce era abuzată de un bărbat, în faţa camerei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.10.2020, 14:26

Fetiţă care ţine un ursuleţ de pluş în braţe
Fetiţă de 7 ani abuzată de un bărbat, în timpul cursurilor online - iStock | Getty Images
  • Suspectul a fost arestat, urmând a fi audiat.
  • Fetiţa a fost dusă la spitalul de copii din oraş

Un bărbat din Chicago se află în custodia poliției după ce ar fi fost văzut abuzând sexual o fetiță de șapte ani în timpul cursurilor online la care trebuia să asiste micuţa.

Poliția a declarat că fata, elevă la o școală publică din oraș, a fost forțată şi batjocorită în casa bărbatului, joi. Evenimentul terifiant a avut loc în partea de sud a oraşului Chicago.

Chiar profesorul fetei a fost martorul abuzului după ce incidentul a fost transmis online pe aplicația de învățare la distanță pe care o foloseşte şcoala. Tot el a raportat directorului instituţiei de învăţământ, fiind ulterior alertate autorităţile.

Ofiţerii de poliţie au venit în jurul orei 13.30 la adresa menţionată de profesor şi l-au arestat pe loc pe presupusul agresor.

Fetiţa a fost dusă la spitalul de copii din oraş. Detaliile despre starea ei actuală de sănătate nu au fost publicate.

Suspectul a fost arestat, urmând a fi audiat.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Chicago a declarat pentru DailyMail că incidentul rămâne în curs, o anchetă amplă fiind în desfăşurare. Poliția a refuzat să comenteze relația de rudenie a suspectului cu fata.

De asemenea şi departamentul pentru protecţia copilului s-a autosesizat şi au demarat o anchetă pentru a se stabili care au fost împrejurările şi unde va fi plasată copila în perioada cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de 7 ani, abuzată de un bărbat în timpul cursurilor online. Profesorul a surprins momentul şi a alertat poliţia