Antena Meniu Search
x

Video Fetiță de 2 ani, ucisă în cel mai recent bombardament al rușilor în Ucraina. Mama ei a ajuns la spital

O fetiţă de doi ani a murit şi cinci copii au ajuns la spital într-un atac rusesc în Ucraina. 22 de oameni au fost răniţi în total. Şi Rusia este bombardată la rândul ei. Contraofensiva poate fi lansată oricând, anunţă Zelenski. 

de Redactia Observator

la 04.06.2023, 20:57

Vezi și

O rachetă Iskander a căzut azi-noapte între două blocuri din Nipru. Alte zece case au fost avariate. O fetiţă a murit şi mulţi copii au fost răniţi. 

Lubov Sinelnikova, localnică: Aici este apartamentul fiului meu, care a fost distrus. La primul etaj este un crater. La etajul al doilea era o familie de tineri. Fetiţa de doi ani a murit, mama este la spital.

Preşedintele Zelenski a postat un film care prezintă bilanţul celor mai mici victime ale războiului: 485 de decese, aproape o mie de răniţi. 20.000 mii sunt dispăruţi ori au fost deportaţi pe ascuns în Rusia. 

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei: Lisa, Dmitro, Serhii, copiii ucişi în Mariupol, Kramatorsk şi Viniţa. Nu putem să îi aducem înapoi. Dar această numărătoare macabră trebuie să înceteze. 

Pe acelaşi subiect

Atacurile cu rachete şi drone au devenit obişnuite şi în Rusia, în unele zone de la frontieră

Din cauza lor, 600 de copii şi 5.000 de adulţi au fost evacuaţi din regiunea Belgorod. Rusia confirmă bombardamentele de noaptea trecută şi se laudă că a distrus mai multe ţinte inamice. 

Igor Konașenkov, purtătorul de cuvânt al Armatei Rusiei: Misiunea a fost îndeplinită. Posturi de comandă, posturi pentru radare, aeronave ucrainene şi depozite de stocare pentru arme şi muniţii au fost lovite. 

Între timp, experţii cred că Putin încearcă să atragă Biserica de partea lui, în speranţa că preoţii vor convinge ruşii că războiul din Ucraina este justificat. De Rusalii, a dat ordin să fie expusă în catedrala din Moscova una dintre cele mai renumite icoane, Sfânta treime a lui Andrei Rublev, care stă de obicei într-o galerie de artă. Opoziţia a ieşit în stradă la Moscova, dar a dispersată brutal de poliţie.

Cel puţin 45 de susţinători ai lui Alexei Navalnîi au fost arestaţi la Moscova. Liderul opoziţiei din Rusia execută o pedeapsă de nouă ani de închisoare, pentru fraudă şi sfidarea instanţei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Fetiță de 2 ani, ucisă în cel mai recent bombardament al rușilor în Ucraina. Mama ei a ajuns la spital