Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 5 ani, moartă în dormitor, ţinută de mamă fără aer condiţionat, la temperaturi de peste 40 de grade Celsius, în SUA: "Sunt fiica lui Iacob, am ucis-o!"

Dramă teribilă, după ce o fetiţă de 5 ani a fost lăsată să moară în dormitorul ei, fără aer condiţionat, la temperaturi de peste 40 de grade Celsius.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.07.2021, 17:50

Ursuleţ de pluş
Fetiţă de 5 ani, moartă în dormitor, ţinută de mamă fără aer condiţionat, la temperaturi de peste 40 de grade Celsius, în SUA - Shutterstock

Mama, Kamaya Taylor, în vârstă de 23 de ani, a fost arestată după ce şi-a lăsat fetiţa să moară la temperaturi de peste 40 de grade Celsius, ţinută în dormitor, fără aer condiţionat. Incidentul teribil a avut loc luni, în locuinţa familiei din Las Vegas.

Femeia a fost arestată în aceeaşi zi, în timp ce fiica mai mică, în vârstă de doi ani, a fost predată serviciilor sociale din SUA. Un vecin susţine că femeia ar fi acţionat în mod abuziv din proprie intenţie, mai ales că avea antecedente în ceea ce priveşte comportamentul nepotrivit. La scurt timp după ce şi-a lăsat fiica moartă pe pat, în dormitor, a ieşit afară şi a aruncat cu pietre în maşinile vecinilor spunând: „Sunt fiica lui Iacob. Am ucis-o!”

Mama: "Nu am pe nimeni"

Ofiţerii de poliţie au fost chemaţi în urma unui apel de urgenţă la casa familiei de pe Strada Missouri Meadows, unde au găsit-o pe fiica lui Taylor în vârstă de 5 ani în stare de inconştienţă, într-o cameră înnăbuşită de căldură. Micuţa a fost declarată moartă la faţa locului.

Pe acelaşi subiect

Vecinii au declarat de asemenea că Taylor s-a comportat complet iraţional în ziua de luni: „Avea unul dintre bebeluşi în braţe pe căldura aceea, îl ţinea înfăşurat într-o pătură groasă care îi acoperea capul copilului. Continua să spună: Sunt fiica lui Iacob, am ucis-o! S-a ridicat şi a început să spargă gemurile maşinilor de aici”. Din spusele oamenilor, femeia arăta de parcă ar fi avut nevoie de ajutor înainte de producerea tragediei, iar când a fost întrebată în privinţa existenţei rudelor sau prietenilor a răspuns: „Nu am pe nimeni”

Afirmaţia ei a fost însă infirmată de bunica copilului mort, Marisa Brown. Ea a spus că fiul ei, tatăl micuţei de doi ani, a fost foarte implicat în creşterea copiilor. „Fiul meu vrea să clarifice un lucru, Kemaya a avut tot ajutorul de care avea nevoie” a subliniat bunica, potrivit Mirror.

Mama a fost arestată şi acuzată de moartea fetiţei de cinci ani, dar şi de comportament abuziv asupra copiilor. „Cei doi copii au fost găsiți închiși în interiorul unui dormitor înnăbuşit de căldură”, ar fi declarat procurorul județului Clark, Steven Rose, joi dimineață.

El a confirmat că aerul condiționat nu era pornit în casă, dar nu avea informații dacă a fost oprit sau deconectat. Poliția din Las Vegas a deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor care au dus la decesul fetei de doar 5 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de 5 ani, moartă în dormitor, ţinută de mamă fără aer condiţionat, la temperaturi de peste 40 de grade Celsius, în SUA: "Sunt fiica lui Iacob, am ucis-o!"