Antena Meniu Search
x

O fetiţă de trei ani a murit după ce a mâncat cereale otrăvite, la o petrecere în pijamale, în Canada: "Ce s-a întâmplat cu bebelușul meu; mă rog lui Dumnezeu să se facă dreptate"

Tragedie cumplită pentru o întreagă familie: fetiţa lor de doar trei ani a murit după ce a mâncat cereale otrăvite, în dimineaţa de după o petrecere în pijamale organizată în locuinţa vecinilor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.06.2021, 22:06

Copil care mânâncă un bol cu cereale
O fetiţă de doar trei ani a murit după ce a mâncat cereale otrăvite, la o petrecere în pijamale, în Canada - Shutterstock

Bernice Nantanda Wamal, în vârstă de doar trei ani, se afla la o petrecere în pijamale ţinută în casa unei vecine, în data de 7 martie, pentru a petrece timp cu prietena sa. Familiile ambelor fetiţe locuiau în acelaşi bloc, motiv pentru care părinţii aveau încredere să-şi lase copila în grija vecinilor.

Potrivit mamei sale, Maurine Mirembe, prietena care avea grijă de fiica ei peste noapte a sunat-o a doua zi de dimineaţă pentru a-i spune că micuţa a început să vomite după micul dejun. Bernice era “atât de slăbită” şi “avea gura cenuşie” încât a început instant să îşi facă griji că ceva nu este în regulă.

“Când am urcat la etaj, am găsit-o pe Bernice așezată pe un scaun ... era atât de slăbită și când i-am verificat gura era gri. Am strâns-o de deget pentru a vedea dacă sângele se mişcă, dar nimic” a declarat Maurine Mirembe.

Ambii copii au fost duşi la spital de urgenţă. Copilul vecinei şi-a revenit la scurt timp, dar Bernice a murit la câteva ore după internare, potrivit poliţiştilor.

Pe acelaşi subiect

O crimă plănuită 

Francis Ngugi, originar din Toronto, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat în weekend. Bărbatul este acuzat de administrarea unor subtanţe nocive pentru a pune viaţa celor doi copii în pericol, vătămare corporală şi comportament neglijent care poate duce la moarte. Suspectul ar fi luat "o substanţă controlată de la angajatorul său", pe care ar fi turnat-o "în cutia cu cereale pentru mic dejun a copiilor", în timp ce toată lumea dormea. 

Ngugi s-a prezentat în instanță duminică, dar ofițerii nu au dezvăluit încă detalii despre posibilul motiv din spatele teribilului atac sau despre rolul pe care l-ar fi jucat inculpatul în moartea lui Bernice.

„Este o tragedie pe care nu vreau să mi-o amintesc ... Mă rog numai lui Dumnezeu să se facă dreptate pentru Bernice” a declarat tatăl pentru Daily Star. El și-a descris fiica ca fiind o “bucurie, o fetiţă prietenoasă și iubitoare”.

Tatăl a postat inclusiv videoclipuri online cu fiica sa jucându-se şi dansând prin casă, într-un gest de omagiere: „Ce să-ți spun despre Bernice ... era atât de adorabilă, un copil pe care toată lumea și l-ar dori în viață. Un copil de care ar fi mândru orice părinte”

O pagină GoFundMe a fost creată după moartea ei pentru a ajuta la plata înmormântării, cu un obiectiv de 20.000 de dolari, dar de atunci a fost strânsă suma de aproape 45.000 de dolari.

„Acum trei ani, fiica mea a venit pe această lume, o lumină puternică, frumoasă, strălucitoare. Pentru toți cei care o cunoșteau, era plină de viață, avea multă dragoste de dăruit și multă bucurie pentru cei din jur, râdea foarte mult. Duminică, 7 martie 2021, poate că a fost soare pentru majoritatea, dar pentru mine este ziua în care copilul meu şi-a dat ultima suflare, a părăsit această lume și a trecut la următoarea. Există atât de multe întrebări și atât de puține răspunsuri, este posibil ca acest lucru să nu rezolve ceea ce este rupt pentru totdeauna în mine, dar va fi un început pentru mine să primesc linişte până când voi afla ce s-a întâmplat cu bebelușul meu” a adăugat mama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de trei ani a murit după ce a mâncat cereale otrăvite, la o petrecere în pijamale, în Canada: "Ce s-a întâmplat cu bebelușul meu; mă rog lui Dumnezeu să se facă dreptate"