Antena Meniu Search
x

Video Copila dispărută în Buzău a plecat desculţă de acasă. "Am căutat prin grădinile oamenilor, prin curţi. Am fost pe peste tot"

Peste o sută de poliţişti, jandarmi şi localnici o caută de mai bine de 9 ore pe o fetiţă de 5 ani dispărută aseară în localitatea Găvăneşti, din judeţul Buzău. Căutătorii au răscolit împrejurimile cu ajutorul mai multor ATV-uri, maşini de teren şi chiar cu o barcă pneumatică, în speranţa că o vor găsi pe copilă. Până în acest moment, însă, fata a fost de negăsit.

de Redactia Observator

la 02.07.2021, 08:41

Vezi și

Alarma a fost dată de către părinţi la ora 21:30, atunci când au observat că fetiţa lor, în vârstă de 5 ani, a dispărut fără urmă. Disperaţi, aceştia au alertat imediat vecinii şi au sunat la 112. Căutările au început imediat, mai ales că la lăsarea întunericului începuse şi ploaia. Fetiţa era desculţă şi avea doar o pereche de pantaloni scurţi pe ea.

Cosmin Stanciu, purtător de cuvânt IPJ Buzău: Imediat după sesizare s-a constituit o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Mărăcineni, poliţişti de investigaţii criminale, de ordine publică, criminalişti împreună cu câinele de urmă care s-au deplasat la faţa locului în vederea depistării minorei.

Zeci de vecini au sărit în ajutor şi au participat, alături de poliţişti şi jandarmi, la operaţiunile de căutare. Pentru că locuinţa din care a dispărut copila se află în apropierea râului Buzău, salvatorii au adus şi o barcă pneumatică.

"Noi am văzut-o în curte. Am fost cu maşina până la magazin şi când ne-am întors, fata era în curte. Şi nu ştiu, nu a durat 10 minute şi am auzit că nu o găseşte".

Pe acelaşi subiect

"Am căutat aici lângă Râul Buzău, prin grădinile oamenilor, prin curţi. Am fost pe peste tot".

Fata e în continuare de negăsit

Voluntarii s-au mobilizat imediat şi pe o reţea socială. La faţa locului a ajuns inclusiv un grup de pasionaţi de off-road, pentru a da o mână de ajutor la căutări:

"Am văzut o postare pe Facebook, pe Buzău Online. Am citit şi m-am gândit că afară este târziu, e întunecat, plouă, vremea este urâtă şi că Poliţia are nevoie de ajutor, copila are nevoie de ajutor".

"Am venit să ajutăm la solicitarea organelor de poliţie, a şefului de post, cu lumini, cu maşini 4x4 pe care le avem şi încercăm să facem ce se poate".

Deşi au căutat-o toată noaptea, fata e în continuare de negăsit. Poliţiştii fac un apel către toate persoanele care pot oferi informaţii despre fetiţa dispărută să sune la numărul de urgenţă 112. În momentul dispariţiei, copila era îmbărcată cu pantaloni scurţi de culoare roşie, fără articol vestimentar în partea de sus a corpului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Copila dispărută în Buzău a plecat desculţă de acasă. "Am căutat prin grădinile oamenilor, prin curţi. Am fost pe peste tot"