Meniu
Search
x

Fetiță de 7 ani, strivită de o statuie de 200 de kilograme, într-un hotel din Munchen. Copila se afla în vacanță cu părinții

O fetiţă în vârstă de 7 ani a murit după ce o statuie de 200 de kilograme a căzut peste ea în curtea unui hotel din oraşul german München, potrivit Agerpres.

De Redactia Observator la 29.08.2022, 12:05

Fetiţa sosise din Italia împreună cu părinţii ei în vacanţă în Germania. O anchetă a poliţiei germane în legătură cu acest accident, produs vineri, este în curs de desfăşurare.

Pentru moment nu se ştie de ce statuia, care cântarea aproximativ 200 de kilograme, s-a destabilizat şi s-a prăbuşit. Fetiţa se afla în curtea interioară a hotelului din centrul oraşului München când mai multe persoane au fost alertate de un ţipăt, a precizat poliţia. Acestea au sărit în ajutor şi au reuşit să scoată copilul de sub statuie. Fetiţa a fost transportată la spital unde a murit din cauza rănilor grave.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Fetiță de 7 ani, strivită de o statuie de 200 de kilograme, într-un hotel din Munchen. Copila se afla în vacanță cu părinții