Antena Meniu Search
x

Video Fetița de nici 5 luni a unei românce, ucisă într-un accident cumplit în Bulgaria. Mama și frățiorul, în stare gravă la spital

Presa din Peninsulă prezintă cazul dramatic al unei tinere românce care locuiește de opt ani în Padova și a cărei familie a fost implicată într-un grav accident, pe o șosea din Bulgaria. Mașina în care se aflau Georgiana, soțul ei și cei doi copii ai lor a fost spulberată de un camion pătruns pe contrasens. În urma impactului teribil, fetița de 4 luni a murit pe loc, mama ei și băiețulul de 2 ani au fost grav răniți, iar tatăl a scăpat cu răni ușoare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.10.2021, 10:49

Astăzi, Saliha Mavigok, născută pe 25 mai, în Cittadella, ar fi împlinit 5 luni de viață. Era frumoasă, abia începuse să le zâmbească părinților și, în urmă cu doar o lună, primise taina botezului. A sfârșit într-un accident înfiorător, la 1.500 de kilometri de casă, pe drumul între Turcia și România, cele două țări în care s-au născut mama și tatăl ei.

Saliha Mavigok

Facebook

Mama copilei, Georgiana Ștefan, este o româncă în vârstă de 28 de ani, iar tatăl ei se numește Mehmet Mavigok, are 44 de ani, este cetățean turc și deține o șaormerie în San Giorgio in Bosco, provincia Padova, Italia. 

Ea din România, el din Turcia. Până în ziua când s-a produs nenorocirea, erau o familie fericită. Georgiana și Mehmet aveau doi copilași, pe David, de 2 anișori și Saliha, care nu împlinise încă 5 luni. În ziua de 13 octombrie, tânăra româncă, soțul ei și cei doi copii ai lor se aflau la bordul unu SUV Mercedes. Cei patru se deplasau se deplasau între România și Turcia, de-a lungul șoselei de centură a orașului Elhovo, în Bulgaria. Mergeau pe teritoriul bulgar. Mergeau de la punctul de trecere a frontierei de la Lesovo, aflat în sudul țării, pe direcția Iambol, spre nord. Potrivit publicației bulgărești bTV News, accidentul s-a la scurt timp după ora 8 dimineața, când un camion intrat pe contrasens i-a spulberat. Impactul a fost devastator, mașina familiei fiind complet distrusă în partea din față. 

Pe acelaşi subiect

Fetița a murit pe loc, mama româncă și fiul de 2 ani sunt în stare gravă la spital

Saliha a murit pe loc, mama ei și frățiorul mai mare au suferit traumatisme grave, fiind transportați la spitalul Silven, iar tatăl a suferit răni ușoare.

Potrivit publicației Il Mattino di Padova, la această oră, tânăra mamă este în continuare internată la Terapie Intensivă, în timp starea băiețelului ei se îmbunătățește. 

În ceea ce-l privește pe șoferul de camion care a provocat accidentul, un cetățean turc în vârstă de 60 de ani, acesta a fost testat pentru droguri și alcool, iar rezultatul a fost negativ. Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, după care magistrații Judecătoriei din Iambol l-au plasat în detenție permanentă. În Bulgaria, crima rutieră se pedepseşte cu închisoare de până la 15 ani, astfel că, dacă va fi găsit vinovat, turcul riscă să stea ani buni după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Fetița de nici 5 luni a unei românce, ucisă într-un accident cumplit în Bulgaria. Mama și frățiorul, în stare gravă la spital