Antena Meniu Search
x

„Fetiţele mele nu ştiu că mama lor a murit de Covid”. Povestea tragică a unui bărbat nevoit să-și crească singur copiii, după decesul soției, în India

Valul doi al pandemiei, în India, a lăsat în urmă o suferinţă extremă în rândurile familiilor care au pierdut pe cineva drag din cauza coronavirusului. Este şi cazul lui Altuf Shamsi, un bărbat care a rămas singuri să-și crească cele trei fetițe, după decesul soției însărcinate. 

de Redactia Observator

la 14.06.2021, 10:57

„Fetiţele mele nu ştiu că mama lor a murit de Covid”. Povestea tragică a unui bărbat nevoit să-și crească singur copiii, după decesul soției, în India
„Fetiţele mele nu ştiu că mama lor a murit de Covid”. Povestea tragică a unui bărbat nevoit să-și crească singur copiii, după decesul soției, în India - Facebook

Altuf și Rehab Shamsi urmau să devină părinți pentru a treia oară, când valul doi al pandemiei a lovit India. Femeia se afla în a 38-a săptămână de sarcină, când a făcut un test Covid care a ieșit pozitiv. 

După câteva zile de la rezultat, Rehab a făcut febră și a fost internată într-un spital Covid. În ziua următoare, medicii au anunțat familia că starea femeii s-a înrăutățit și a fost conectată la o sursă de oxIgen, scrie BBC.

Soțul femeii a mai povestit că medicii l-au anunțat că vor face o operație de cezariană pentru a salva bebelușul. Pe 29 aprilie, Rehab a născut o fetiță, în timp ce soțul său căuta cu disperare un pat la ATI, într-un alt spital. 

La începutul lunii mai, Altuf a primit telefonul de care se temea cel mai mult: soția sa a murit în urma infecției cu coronavirus, deși fusese anunțat că starea femeii se îmbunătățea. Cu doar două săptămâni în urmă, bărbatul își îngropase tatăl, decedat tot din cauza virusului SARS-CoV-2. 

“Fetițele întreabă zilnic când se întoarce mama lor acasă. Nu le-am spus încă, nu știu cum să fac asta. Le repet de fiecare dată că mama lor este în spital, iar sora mea mă ajută să am grijă de bebeluș”, a declarat Altuf. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » „Fetiţele mele nu ştiu că mama lor a murit de Covid”. Povestea tragică a unui bărbat nevoit să-și crească singur copiii, după decesul soției, în India