Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Filmul atacului sângeros de la metroul din Bruxelles. Trei persoane au fost rănite, după ce un individ înarmat cu un cuţit a atacat la întâmplare

Teroare la o staţie de metrou din Bruxelles! Trei persoane au fost rănite de un individ care le-a atacat cu un cuţit.

De Redactia Observator la 31.01.2023, 21:11
Vezi și

Incidentul a avut loc într-un vagon de metrou în momentul în care a ajuns la stația Schuman, aflată în apropierea sediului Comisiei Europene. Una dintre victime, un bărbat, se află la spital în stare critică, spun autorităţile, iar celelalte două sunt tratate pentru răni mai uşoare.

În imaginile apărute pe Twitter, se vede cum agresorul, în vârstă de 30 de ani, este reţinut de poliţia belgiană. Individul ar fi cunoscut cu probleme psihice. Momentan, motivele atacului nu sunt cunoscute, însă autorităţile exclud ipoteza unui atac terorist.

"Trei persoane au fost rănite, una prezentând risc vital", a declarat Martin François, purtătorul de cuvânt al Parchetului din Bruxelles. Anchetatorii exclud, în acest moment, ipoteza unui atac terorist.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Filmul atacului sângeros de la metroul din Bruxelles. Trei persoane au fost rănite, după ce un individ înarmat cu un cuţit a atacat la întâmplare