Antena Meniu Search
x

Video Filmul crimei odioase din Italia. Mărturii dramatice după uciderea Gabrielei Trandafir și a fiicei ei, Renata: "Tremura tare. Era murdar tot de sânge"

Destin tragic pentru o româncă şi fiica ei, în Italia. Cele două au fost ucise de soţul femeii, chiar în ziua pronunţării divorţului. Criminalul le-a împuşcat în casa pe care o construise pentru familie, iar în momentul masacrului în locuinţă se afla şi fiul adolescent al cuplului. Atenție, informaţii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 14.06.2022, 19:34

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriela Trandafir și fiica ei Renata nu au avut nicio şansă. Salvatore Montefusco le-a încolţit în bucătărie şi a început să tragă. În casă s-ar fi aflat şi băiatul pe care românca şi italianul îl aveau împreună. A reuşit să fugă. 

Crima din Italia. Soțul româncei se temea că își va pierde casa, după divorț

Cornelia Crîşmaru, corespondent Observator în Italia: În spatele acestor porţi a avut loc masacrul. Bărbatul şi-a ucis soţia şi fiica vitregă în casa pe care el a construit-o. 

Pe acelaşi subiect

Tragedia s-a petrecut ieri în jurul prânzului, chiar în ziua în care urma să se pronunţe divorţul dintre soţi. Italianul şi-ar fi ieşit din fire de teamă că ar putea să-şi piardă casa. 

Prietena româncei ucise: Îi era frică. Zicea 'o să vezi că el va face ceva ca să scape de noi'. Spunea că el poate face orice. 'El e în stare orice!', îmi spunea ieri... şi uite ce a făcut.

Italianul a omorât-o întâi pe Renata, apoi a tras în Gabriela

Prima executată a fost fiica vitregă, apoi italianul şi-a împuşcat soţia şi a fugit de la locul crimei.  

Cornelia Crîşmaru, corespondent Observator în Italia: Bărbatul a intrat în acest bar cu cămaşa plină de sânge şi i-a cerut telefonul angajatei barului să sune la poliţie. 

Proprietarul şi angajaţii barului au povestit în exclusivitate pentru echipa Observator dialogul cu ucigaşul:

"A venit aici, mi-a cerut o cafea şi un pahar cu apă. Eu i-am făcut. Imediat după... el sâgera, mult. Şi tremura tare. După ce a luat cafeaua şi paharul cu apă, mi-a cerut telefonul ca să cheme Poliţia. Era murdar tot de sânge. M-a pus să sun pe difuzor ca să cheme poliţia. Imediat ce au răspuns poliţiştii, el a declarat tot ce a făcut. Că şi-a omorât soţia şi fiica. Noi ne-am retras pentru că ne-am speriat şi el ne-a zis că nu vrea să facă rău nimănui şi că nu are arme. Că e dezarmat"

Dubla crimă a îngrozit mica localitate din Modena

Localnică: Eu am vorbit cu soţul meu la telefon, era foarte speriat. S-a dus la o vecină să o sprijine pentru că ea a auzit ce s-a întâmplat. 

Povestea de dragoste dintre Gabriela Trandafir şi Salvatore Montefusco a început în urmă cu aproximativ 20 de ani. Italianul era căsătorit în acel moment şi avea trei copii, însă a divorţat în momentul în care Gabriela a rămas însărcinată cu fiul lor. 

În ultimii doi ani, însă, nu se mai înţelegeau deloc. Bărbatul devenise extrem de violent, Gabriela chiar îi făcuse mai multe plângeri la poliție pentru agresiuni.

Prietena româncei ucise: Mi-a zis că e un om rău, asta da, mi-a zis. Ea, Renata, fiica, mi-a zis.

Vecinii au numai cuvinte de laudă pentru românca ucisă și fiica ei

Renata avea 22 de ani, iar mama ei, 47. Erau din Bacău şi au venit în Italia în urmă cu două decenii. Cei care le-au cunoscut au numai cuvinte de laudă despre ele.  

Vecină: Gabriela şi fiica sa erau două persoane minunate. Eu nu pot să nu îmi amintesc însă zâmbetul lor un pic trist.

Italianul a fost reţinut pentru dublă omucidere. Dacă va fi găsit vinovat, va sta după gratii 20 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Filmul crimei odioase din Italia. Mărturii dramatice după uciderea Gabrielei Trandafir și a fiicei ei, Renata: "Tremura tare. Era murdar tot de sânge"