Antena Meniu Search
x

Filmul noului masacru din Serbia, soldat cu 8 morţi. Atacatorul este fiul unui colonel în retragere în armata sârbă

La doar o zi după masacrul de la Belgrad, un nou atac în masă, calificat de autorităţi drept "un act terorist" s-a produs la graniţa ţării noastre. În noaptea de 4 spre 5 mai, un tânăr de 21 de ani a împuşcat cel puţin 8 oameni, la 60 de kilometri distanţă de capitala sârbă. S-ar părea că totul ar fi pornit de la o ceartă cu un poliţist. Individul a fost prins în această dimineaţă.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 05.05.2023, 13:46

Vezi și

Satul Dubona este locul unde s-au auzit primele împuşcături şi au fost făcute primele victime. Întregul masacru ar fi pornit din curtea unei şcoli. Pe banca din incinta unităţii de învăţământ stăteau un poliţist de 22 de ani şi sora lui. Atacul a avut loc pe 4 mai, în jurul orei 23:30.

S-ar părea că totul ar fi pornit de la o ceartă cu omul legii. Individul, fiul unui colonel în retragere în armata sârbă, a mers direct acasă, a luat armele familiei şi a început măcelul. I-a ucis mai intai pe poliţist şi pe sora lui. Apoi a mers şi în localităţile vecine şi, dintr-o maşină aflată în mişcare, a împuşcat oameni care i-au ieşit în cale. 

Ulterior şi-a abandonat autoturismul, a răpit un taximetrist ameninţându-l cu o grenadă, şi l-a obligat să îl ducă într-o altă localitate. Toată noaptea l-au căutat poliţiştii cu elicoptere şi cu drone. Într-un final, mai exact în această dimineaţă, l-au prins şi l-au arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Filmul noului masacru din Serbia, soldat cu 8 morţi. Atacatorul este fiul unui colonel în retragere în armata sârbă