Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Filmul Top Gun revine în cinematografe după 34 de ani

La 34 de ani de la lansarea filmului care l-a făcut celebru, Tom Cruise revine mai în formă ca niciodată în "Top Gun: Maverick". Primul trailer oficial al peliculei a fost lansat joi, în San Diego şi face deja furori pe internet.

de Redactia Observator

la 20.07.2019 , 00:35

La 34 de ani de la lansarea filmului care l-a făcut celebru, Tom Cruise revine mai în formă ca niciodată în "Top Gun: Maverick". Primul trailer oficial al peliculei a fost lansat joi, în San Diego şi face deja furori pe internet. Nu cu la fel de mult entuziasm a fost primit şi trailerul musicalului "CATS". Fanii spun că efectele speciale prin care actorii sunt transformaţi în pisici sunt de-a dreptul de speriat.

Tom Cruise revine în rolul lui Pete "Maverick" Mitchell, la mai bine de trei decenii de la lansarea peliculei originale. Acelaşi zâmbet al pilotului lipsit de griji din lungmetrajul lansat în 1986 apare acum în trailerul oficial al "Top Gun: Maverick".

Din trailer nu lipseşte nici faimoasa scenă în care Cruise merge pe motocicletă.

Vezi și

Personajul este prezentat drept un veteran care refuză, în ciuda talentului, să avanseze pe scara ierarhică a Forţelor Aeriene americane şi preferă viaşa simplă de aviator.

Cinefilii au însă păreri rezervate în ceea ce priveşte o altă lansare spectaculoasă.- "CATS", lungmetraj creat după musical-ul care se joacă de ani de zile cu casa închisă pe Broadway, i-a făcut pe mulţi să. tremure de frică.

În ciuda distribuţiei de excepţie, care îi include pe Judi Dench, Idris Elba, James Corden, Jason Derulo şi Taylor Swift, transformarea actorilor în pisici a fost bizară, spun fanii. Unii critici spun că musical-ul poate câştiga cu brio titlul de "cel mai înfricoşător film al anului".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Filmul Top Gun revine în cinematografe după 34 de ani