Antena Meniu Search
x

Fiul lui Evgheni Prigojin a scos la vânzare domeniul tatălui său de pe malul Mării Negre. Cât cere pe el

Domeniul de lux de pe malul Mării Negre a lui Evgheni Prigojin este scos la vânzare de către fiul său. Proprietatea este dotată cu un debarcader privat, două piscine și un sistem de supraveghere performant.

de Redactia Observator

la 04.10.2023, 12:43

Fiul lui Evgheni Prigojin a scos la vânzare domeniul tatălui său de pe malul Mării Negre. Cât cere pe el
Fiul lui Evgheni Prigojin a scos la vânzare domeniul tatălui său de pe malul Mării Negre. Cât cere pe el - Facebook

Domeniul de lux de la Marea Neagră al fostului șef Wagner a fost scoasă la vânzare de câtre fiul lui la mai puțin de două luni după ce acesta murit într-un accident aviatic suspect, la nord de Moscova.

Fiului său, în vârstă de 25 de ani, ar fi moștenit „toate bunurile” ale tatălui său. Potrivit termenilor testamentului lui Evgheni Prigojin, bunurile sale şi controlul imperiului său de afaceri au fost lăsate moştenire fiului său de 25 de ani, potrivit Daily Star.

Cu cât se vinde proprietatea

Acesta s-a decis să renunțe la proprietatea de lux care are 431.000 de metri pătrați, două piscine, un debarcader privat și chiar un heliport și un sistem de supraveghere bine pus la punct. Proprietatea se vinde cu 1,4 milioane de euro.

Pe acelaşi subiect

Moartea lui Evgheni Prigojin

Avionul privat al lui Evgheni Prigojin a decolat de pe aeroportul Șeremetievo-Moscova spre Sankt Petersburg şi a dispărut de pe radare după o jumătate de oră, la 300 de kilometri distanţă de capitală. Mai multe imagini postate pe rețelele sociale arată momentul în care avionul se prăbuşeşte, cuprins de flăcări. Înainte să cadă aeronava, martorii au auzit două zgomote puternice şi au văzut o explozie în aer. 

De la presupusa moarte a lui Prigojin în acest accident aviatic au apărut speculaţii privind o posibilă implicare a Kremlinului în prăbuşirea avionului privat care efectua o cursă Moscova-Sankt Petersburg. La Washington, Paris, Berlin sau Kiev, înalţi responsabili au dat de înţeles că suspiciunile lor să îndreaptă direct spre Kremlin.

Aceste afirmaţii au fost negate de către purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Dmitri Peskov, care le-a calificat drept o "minciună absolută".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Fiul lui Evgheni Prigojin a scos la vânzare domeniul tatălui său de pe malul Mării Negre. Cât cere pe el