Antena Meniu Search
x

Un român s-a întors să achite nota de plată în barul pe care tocmai îl jefuise, în Italia

Un român s-a întors să achite nota de plată în barul pe care tocmai îl jefuise, în Italia. Mai întâi a băut, apoi a comis jaful, a plecat și s-a întors să plătească ce consumase.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.07.2020, 07:46

Român din Italia
Barul pe care l-a jefuit românul - Twitter
  • Românul în vârstă de 27 de ani a fost rapid arestat.
  • Tânărul a crezut că nu o să-l recunoască nimeni.

Un român a jefuit un bar din localitatea Sarezzo, provincia Brescia, iar după câteva minute s-a întors la locul faptei ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, scrie quibrescia.it. Jaful a avut loc joi noaptea, iar desfășurarea evenimentelor a fost inedită.

Românul în vârstă de 27 de ani a fost mai întâi client al barului. La un moment dat, l-a anunțat pe barman că merge la un bancomat să scoată bani, ca să achite nota de plată.

El și-a schimbat hainele și a revenit cu fața acoperită de o mască și cu un cuțit de bucătărie în mână. Românul a reușit să fure o sumă mică de bani și bilete de loterie răzuibile în valoare de 600 de euro, apoi a fugit.

Românul s-a schimbat la loc și a intrat din nou în bar să achite consumația. Un martor și camerele de supraveghere l-au dat de gol. 

Polițiștii, alertați între timp de patron, l-au arestat. O geantă cu banii și biletele furate a fost găsită în apropierea barului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un român s-a întors să achite nota de plată în barul pe care tocmai îl jefuise, în Italia