Antena Meniu Search
x

Forţele ruseşti ar fi doborât opt drone ucrainene deasupra Sevastopolului, anunţă un oficial instalat de Moscova

Război în Ucraina. Forțele de apărare aeriană și flota Rusiei din Marea Neagră au interceptat duminică dimineața opt drone ucrainene deasupra portului Sevastopol din Crimeea, a declarat un oficial instalat de Moscova, citat de Reuters.

de Redactia Observator

la 16.07.2023, 07:58

Forţele ruseşti ar fi doborât opt drone ucrainene deasupra Sevastopolului, anunţă un oficial instalat de Moscova
Forţele ruseşti ar fi doborât opt drone ucrainene deasupra Sevastopolului, anunţă un oficial instalat de Moscova - Profimedia Images

"Nu au fost avariate obiective, nici în oraș, nici în zona de apă" a declarat Mihail Razvozhayev, guvernatorul Sevastopolului, pe Telegram.

Atacurile au avut loc deasupra portului din Sevastopol și a districtelor Balaklava și Khersones din oraș, a spus Razvozhaev.

Ucraina nu a comentat încă informațiile furnizate de Rusia

Ucraina nu a comentat încă informațiile furnizate de Rusia. Peninsula Crimeea a fost anexată de Rusia în 2014.

Reuters notează că Ucraina nu revendică aproape niciodată în mod public responsabilitatea pentru atacurile din interiorul Rusiei sau de pe teritoriul controlat de Rusia în Ucraina, dar a afirmat în ultimele luni că distrugerea infrastructurii militare a Rusiei ajută la contraofensiva Kievului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Forţele ruseşti ar fi doborât opt drone ucrainene deasupra Sevastopolului, anunţă un oficial instalat de Moscova