Antena Meniu Search
x

Fost fotbalist, în vârstă de 22 de ani, împușcat mortal în toaleta unui club de noapte, în Italia

Sfârșit tragic pentru un fost fotbalist, în vârstă de 22 de ani. A fost împușcat mortal în baia unui club de noapte din Palermo, Italia. Rosolino „Lino” Celesia a fost dus la spital, dar medicii l-au declarat decedat la sosire.

de Monica Palade

la 22.12.2023, 16:48

Fost fotbalist, în vârstă de 22 de ani, împușcat mortal în toaleta unui club de noapte, în Italia - Leggo.it

Fostul jucător de fotbal fusese împușcat de trei ori în gât și în piept de doi frați, în vârstă de 17 și 22 de ani, cu care era în conflict de ceva timp.

Ucis în toaleta unui club

După ce a intervievat martorii și a examinat filmările de pe camerele de supraveghere, poliția i-a arestat pe cei doi. Minorul a fost acuzat de omor, în timp ce fratele său a fost acuzat de deținere ilegală de armă de foc.

Potrivit relatărilor, relațiile dintre victimă și frați erau tensionate de ceva vreme. Cei trei s-ar fi certat cu aproximativ o lună în urmă, scrie The Sun.

Celesia a jucat ca atacant pentru echipele de tineret Trapani, Torino și Palermo. Apoi a jucat pentru Marsala și Troina în Serie D.

A jucat ultima oară pentru Parmonval înainte de a se retrage. Fostul club al Celesiei, Torino, a transmis un mesaj: „Președintele Urbano Cairo și întregul club de fotbal Torino împărtășesc profund durerea familiei Celesia pentru moartea lui Rosolino Celesia, un fost jucător de la tineret Granata (Torino). Celor dragi, tuturor rudelor și numeroșilor prieteni ai lui, condoleanțe”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Fost fotbalist, în vârstă de 22 de ani, împușcat mortal în toaleta unui club de noapte, în Italia