Antena Meniu Search
x

Fostă actriţă de filme pentru adulţi, BĂTUTĂ CU BESTIALITATE de iubit! Bărbatul şi-a ieşit din minţi când a văzut cum...

O fostă actriţă de filme pentru adulţi a povestit magistraţilor coşmarul pe care l-a trăit în relaţia c fostul iubit, dar şi în timp ce formau încă un cuplu.

O fostă actriţă de filme pentru adulţi a povestit magistraţilor coşmarul pe care l-a trăit în relaţia c fostul iubit, dar şi în timp ce formau încă un cuplu.

Christy Mackinday a fost chemată în faţa instanţei, penru a depune mărturie în cadrul procesului intentat fostului iubit, Jonathan Koppenhaver, fost luptător MMA, numit Maşina de Război, ca urmare a episoadelor extrem de violente pe care femeia le-a suferit după ce luptătorul a prins-o în pat, cu alt bărbat, în 2014.

Citeşte şi DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul bebeluşilor găsiţi morţi în uscătoria unui bloc din Bistriţa-Năsăud! Anchetatorii înaintează o IPOTEZĂ ŞOCANTĂ (VIDEO)

Koppenhaver şi-a pierdut cumpătul când şi-a văzut iubita în braţele altui bărbat şi a recurs la gesturi extreme: a bătut-o şi violat-o, fără milă.

Fosta vedetă porno a povestit anchetatorilor că incidentul nu a fost primul de acest gen. Violenţele fostuli iubit erau un obicei în relaţia celor doi, iar loviturile aplicate o lăsau uneori inconștientă.

Citeşte şi VEŞTI PROASTE de la meteorologi. Vremea SE STRICĂ din nou. Ce zone vor fi afectate

Christy Mackinday a mai declarat că s-a temut să denunțe abuzurile întrucât a fost ameninițată de luptător că îi va pune pe prietenii săi din forțele SEAL și Hell's Angels s-o bată pe ea și pe membrii familiei ei, scrie Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Fostă actriţă de filme pentru adulţi, BĂTUTĂ CU BESTIALITATE de iubit! Bărbatul şi-a ieşit din minţi când a văzut cum...