Antena Meniu Search
x

Galerie foto Fosta Miss SUA în 2019 s-a sinucis. Cheslie Kryst a postat un mesaj tulburător pe Instagram, înainte de a sări de pe o clădire din Manhattan

Fosta Miss SUA în 2019, Cheslie Kryst, a murit duminică dimineață după ce s-a aruncat de pe o clădire din Manhattan. Cheslie avea 30 de ani și era avocat. În ziua morții sale, ea a postat un mesaj tulburător pe Instagram.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 09:18

Cheslie Kryst, care a fost încoronată Miss SUA în 2019, a murit după ce a sărit dintr-o clădire din Manhattan, potrivit Departamentului de Poliție al orașului New York.

Familia fostei Miss SUA a confirmat decesul tinerei într-o declarație obținută de CNN. „Lumina ei mare a fost una care i-a inspirat pe alții din întreaga lume cu frumusețea și puterea ei. Îi păsa, iubea, râdea și strălucea”.

Fosta Miss SUA în 2019 s-a sinucis. Cheslie Kryst a postat un mesaj tulburător pe Instagram, înainte de a sări de pe o clădire din Manhattan

Profimedia Images

Ultimul mesaj postat pe Instagram de Cheslie Kryst

Pe acelaşi subiect

Fosta câștigătoare a Miss SUA a postat o fotografie pe Instagram înainte de a se sinucide. „Fie ca această zi să vă aducă odihnă și pace”, a scris ea alături de o fotografie cu ea însăși.

Kryst a fost un avocat care a căutat să ajute la reformarea sistemului de justiție al Statelor Unite. Ea a primit trei diplome de la două universități. Originară din Carolina de Nord, Kryst a practicat litigii civile pentru o firmă de avocatură și a lucrat pentru a ajuta prizonierii care ar fi putut fi condamnați pe nedrept să obțină pedepse reduse, gratuit.

Fosta Miss SUA în 2019 s-a sinucis. Cheslie Kryst a postat un mesaj tulburător pe Instagram, înainte de a sări de pe o clădire din Manhattan

Profimedia Images

Cheslie Kryst era avocat de profesie 

Kryst, care a fost autorizată să profeseze în două state, și-a câștigat diploma de drept și MBA la Universitatea Wake Forest și și-a finalizat activitatea de licență la Universitatea din Carolina de Sud, unde a fost sportivă.

Kryst a lucrat și ca corespondent pentru site-ul de știri de divertisment ExtraTV.

„Inimile noastre sunt frânte”, a spus compania într-un comunicat. "Cheslie nu a fost doar o parte vitală a spectacolului nostru. Ea a fost o parte iubită a familiei noastre Extra și moartea ei a afectat întregul personal. Cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor ei".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Fosta Miss SUA în 2019 s-a sinucis. Cheslie Kryst a postat un mesaj tulburător pe Instagram, înainte de a sări de pe o clădire din Manhattan