Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fostul internaţional turc Serhat Akin, împuşcat în picior la Istanbul. Ce a postat pe reţelele de socializare după incident

Fostul internaţional turc Serhat Akin, devenit comentator TV, a fost atacat joi, la Istanbul, el fiind împuşcat în picior. Incidentul a fost condamnat de Federaţia Turcă de Fotbal, transmite news.ro

de Redactia Observator

la 27.09.2024 , 14:00

Fostul internaţional turc Serhat Akin, împuşcat în picior la Istanbul. Ce a postat pe reţelele de socializare după incident Fostul internaţional turc Serhat Akin, împuşcat în picior la Istanbul. Ce a postat pe reţelele de socializare după incident - X (Twitter)

Akin a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care a precizat că a fost împuşcat în picior după ce a părăsit un studio TV din cartierul Beykoz, după victoria echipei Fenerbahce, scor 2-1 în faţa formaţiei Union Saint-Gilloise, în Liga Europa. 

"Am aflat cu regret că fostul jucător al echipei naţionale Serhat Akin a fost rănit la picior ca urmare a unui atac armat", a transmis TFF într-un comunicat. „Condamnăm ferm atacul odios şi îi dorim lui Serhat Akin o recuperare rapidă”. Fostul fotbalist în vârstă de 43 de ani, care a jucat de 16 ori pentru ţara sa între 2002 şi 2006, a fost transportat la spital pentru tratament.

Ce a postat Serhat Akin pe social media după incident

Articolul continuă după reclamă

Postarea pe social media a lui Akin a inclus o fotografie cu glezna şi piciorul său însângerate, însoţită de mesajul: "Au tras în picioarele mele după program, ultimul nostru cuvânt este Fenerbahce".

Fenerbahce, clubul la care Akin şi-a început cariera şi a petrecut cinci ani înainte de a trece la echipa belgiană Anderlecht, a condamnat de asemenea atacul. "Ne aşteptăm ca autorii să fie aduşi în faţa justiţiei cât mai curând posibil", a precizat clubul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Ştiri externe » Fostul internaţional turc Serhat Akin, împuşcat în picior la Istanbul. Ce a postat pe reţelele de socializare după incident