Antena Meniu Search
x

Galerie foto Fotografii de colecţie cu Diana, "Prinţesa inimilor", care ar fi împlinit 60 de ani astăzi. Imagini rare cu Familia Regală

Prinţesa Diana, o personalitate remarcabilă, adorată de oamenii din lumea întreagă, ar fi împlinit astăzi 60 de ani. Găsiţi în Galerie Foto fotografii de colecţie din copilăria, tinereţea şi căsnicia "Prinţesei inimilor".

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.07.2021, 15:00

Diana, prințesa de Wales (născută Diana Frances Spencer la data de 1 iulie 1961) a fost prima soție a lui Charles, prințul de Wales - moștenitorul tronului britanic - și mama prințului William și a prințului Harry.  „Lady Di” a evoluat rapid devenind un Icon al grației, eleganței și glamourului. Având farmec și carismă naturală, și-a folosit statutul de celebritate pentru a ajuta la numeroase cauze caritabile, iar coafura și ţinutele ei spectaculoase au făcut-o un trendsetter în modă. În spatele aparatelor de fotografiat, totuși, dificultățile conjugale dintre prințesă și prinț creşteau din ce în ce mai mult.

Diana s-a luptat cu depresia postnatală severă, stima de sine scăzută, tulburările de alimentație și stresul de a fi urmărită în mod constant atât de media oficială, cât și de presa tabloidă, în special de paparazzi. Lady Diana, iubită şi apreciată la nivel mondial, şi-a dat ultima suflare în urma unui accident teribil care a tăiat răsuflarea oamenilor din lumea întreagă, în data de 31 august 1997. O statuie a prinţesei Diana va fi dezvelită astăzi în Londra, în ziua în care ea ar fi împlinit 60 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Fotografii de colecţie cu Diana, "Prinţesa inimilor", care ar fi împlinit 60 de ani astăzi. Imagini rare cu Familia Regală