Antena Meniu Search
x

Video Furtună de forța unui uragan în Turcia. TIR-uri de zeci de tone, din România, au fost răsturnate de rafalele de vânt pe o autostradă

Patru oameni au murit şi 19 au fost răniţi după ce o furtună a lovit Turcia, cu forţa unui uragan. Rafalele de vânt au luat pe sus acoperişuri, au pus la pământ maşinile şi camioane pe autostradă. Două dintre TIR-urile surprinse de prăpăd aveau numere de România. Imaginile pot avea un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 21:53

Vezi și

În nord-vestul Turciei a lovit Apocalipsa. Rafalele de vânt au atins 130 de kilometri pe oră, au pus la pământ copaci şi construcţii întregi. Acoperişurile au fost luate pe sus de furtună ca şi cum ar fi fost din carton. Iar semnele de circulaţie au fost transformate în arme aruncate de vânt în oameni şi în maşini. Cele mai afectate oraşe sunt şi dintre cele mai populate: Istanbul, Bursa sau Izmir. 

Autostrada a fost unul dintre cele mai periculoase locuri. Automobile şi TIR-uri au fost puse la pământ de rafalele care au lovit cu forţa unui uragan. Două dintre TIR-urile surprinse în imagini sunt înmatriculate în România. 

Furtună în Istanbul. Cel puțin două femei au murit

Cel puţin două femei au murit în Istanbul, strivite de un acoperiş dislocat de vânt. Un bilanţ parţial al pagubelor vorbeşte de peste 200 de clădiri afectate, zeci de maşini avariate şi sute de intervenţii ale pompierilor. Camerele de supraveghere a traficului au surprins momente teribile. 

Mai mulţi oameni au avut nevoie de ajutor medical după ce au fost loviţi de obiectele luate pe sus de vânt. Vijelia a provocat probleme şi în traficul aerian. Mai multe curse au fost redirecţionate spre Ankara şi Izmir. Furtuna a măturat şi porturile. Munţi de containere pline cu mărfuri s-au răsturnat precum piesele de domino. Meteorologii avertizează că furtuna va afecta Turcia şi mâine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Furtună de forța unui uragan în Turcia. TIR-uri de zeci de tone, din România, au fost răsturnate de rafalele de vânt pe o autostradă