Antena Meniu Search
x

Furtună devastatoare în Turcia: oameni și mașini, luați de inundații (VIDEO)

O furtună devastatoare s-a produs în Turcia și a lovit chiar Capitala Ankara. Pagubele sunt foarte mari, anunță presa locală.

O furtună violentă a provocat inundații puternice în districtul Mamak din Ankara, capitala Turciei | Sursa: Reuters Vezi și

O furtună devastatoare s-a produs în Turcia și a lovit chiar Capitala Ankara. Pagubele sunt foarte mari, anunță presa locală.

Cel mai afectat de furtună a fost districtul Mamak din Ankara, Capitala Turciei. Potrivit presei turcești, a fost o furtună extrem de puternică și a plouat abundent, la amiază.

Din cauza cantității mari de ape, districtul Mamak a fost inundat de torente. Peste 150 de mașini au fost luate de ape, iar stâlpii de electricitate au fost puși la pământ cu ușurință. Inclusiv oamenii au fost prinși în viitură.

Martorii au filmat scene dramatice pe străzi. Furtuna a pornit în jurul orei 13.00, iar agenția meteorologică turcă a emis o avertizare cu doar puțin timp înainte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Torentele au răvășit străzile aproximativ 12 minute, spun ziarele locale, însă a fost îndeajuns pentru a provoca mari distrugeri.

Potrivit autorităților locale, 6 oameni au fost răniți în urma furtunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Furtună devastatoare în Turcia: oameni și mașini, luați de inundații (VIDEO)