Antena Meniu Search
x

Video Furtuna Isha a paralizat traficul aerian din Marea Britanie. Mii de pasageri au ajuns în alte oraşe sau ţări decât cele pentru care aveau bilet

Furtuna Isha a paralizat traficul aerian din Marea Britanie şi Irlanda. Mii de pasageri s-au trezit în alte oraşe sau ţări decât cele pentru care aveau bilet. Un avion a aterizat la 1.600 de kilometri de destinație, iar altul a zburat trei ore ca să aterizeze, în final, la 50 de kilometri de locul decolării. 

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 20:54

Vezi și

Zeci de zboruri au fost afectate de furtuna care a adus rafale de peste 160 de kilometri pe oră. Pasagerii cursei Manchester - Dublin au trecut prin momente de coşmar. Avionul nu a putut ateriza la destinaţie. Piloţii au încercat să găsească alt aeroport disponibil, dar furtuna i-a alungat la 600 de kilometri, în Franţa.

Zeci de zboruri au fost afectate de furtuna care a adus rafale de peste 160 de kilometri pe oră

Declan Cassidy, călător: Ne-am îndreptat spre Manchester. Manchester nu a mai putut accepta alte avioane deviate, aşa că am mers spre East Midlands. Nici ei nu au putut să ne accepte, pentru că i-a lovit furtuna. Așa că, acum, stăm în avion, în Paris.

În condiții normale, zborul Manchester - Dublin durează 50 de minute. Din cauza ciclonului, pasagerii au ajuns la destinație după aproape 12 ore.

Şi mai rău a fost pentru pasagerii unui zbor Manchester - Londra. Din cauza furtunii au aterizat la 1.600 de kilometri distanţă, la Budapesta.

Germania luptă şi ea cu vremea rea. Jumătatea de vest este sub cod portocaliu de vijelii. Zilele următoare, temperaturile vor crește, iar zăpada care se va topi ameninţă să inunde regiuni întinse. Iarna aspră îi dă bătăi de cap și Nadiei Comăneci. Stabilită în Statele Unite, campioana de 10 s-a filmat când aluneca pe gheaţa dintr-o parcare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Furtuna Isha a paralizat traficul aerian din Marea Britanie. Mii de pasageri au ajuns în alte oraşe sau ţări decât cele pentru care aveau bilet