Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără mămică româncă, lăsată să moară într-un spital din Anglia

Gabriela Pintilie, o tânără mămică româncă, a fost lăsată să moară imediat după naştere, într-un spital din Anglia, în luna februarie a anului trecut.

de Alin Tarnovschi

la 07.01.2020 , 14:58

Gabriela Pintilie s-a stins din viaţă după ce a născut, în Anglia Gabriela Pintilie, tânăra mămică româncă, s-a stins din viaţă într-un spital din Anglia - starspost.com

Gabriela Pintilie, o tânără mămică româncă, a fost lăsată să moară imediat după naştere, într-un spital din Anglia, în luna februarie a anului trecut.

Totul a ieşit la iveală acum în urma unui proces pe care familia româncei l-a intentat împotriva reprezentanţilor Spitalului Basildon (Essex).

Tânăra mămică româncă a ajuns la spitalul din Basildon pe 26 februarie 2019, atunci când au început contracţiile şi i s-a rupt apa, cu trei zile înainte de data stabilită pentru naştere.

Articolul continuă după reclamă

După o serie de întârzieri, medicii englezi au încercat o naştere naturală, însă atunci când nu au reuşit, au recurs la varianta unei operaţii de cezariană.

Pe acelaşi subiect

În jurul orei 21.35, tânăra româncă în vârstă de 36 de ani a adus-o pe lume pe fiica sa, o fetiţă perfect sănătoasă.

Imediat după naştere însă, tânăra mămică a avut o hemoragie puternică, iar medicii au operat-o de urgenţă.

Potrivit dr. Malcolm Griffiths, un medic ginecolog independent, Gabriela Pintilie a pierdut aproximativ 600 ml de sânge în numai 30 de minute, o cantitate obişnuită în cazul operaţiei de cezariană.

Medicul a mai explicat în faţa instanţei că, totuşi, după o altă jumătate de oră, românca a mai pierdut alţi doi litri de sânge, notează starspost.com.

În tot acest timp, medicii nu i-au administrat sânge, iar după câteva ore, când era deja prea târziu, i-au administrat şase unităţi de sânge.

Din nefericire, Gabriela, tânăra mămică româncă, s-a stins din viaţă.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Tânără mămică româncă, lăsată să moară într-un spital din Anglia