Antena Meniu Search
x

Familia lui Steve Irwin a salvat 90.000 de animale din incendiile din Australia

Familia lui Steve Irwin, cunoscut ca şi 'Vânătorul de crocodili', a reuşit să salveze 90.000 de animale din incendiile care au mistuit Australia.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 24.01.2020, 01:03

Animale salvate de familia lui Steve Irwin în Australia
Peste 90.000 de animale au fost salvate de familia lui Steve Irwin - Facebook

Familia lui Steve Irwin, cunoscut ca şi 'Vânătorul de crocodili', a reuşit să salveze 90.000 de animale din incendiile care au mistuit Australia.

Fiica lui Steve Irwin, Bindi (21 de ani), dar şi restul familiei 'Vânătorului' au continuat munca începută de celebrul australian şi au reuşit să salveze zeci de mii de animale afectate de incendiile din Australia.

'Australia Zoo', complexul ridicat de familia Irwin, care include şi un spital pentru animale, a devenit adăpost pentru zecile de mii de animale care au fost rănite în incendiile care au distrus Australia.

'Cu atât de multe incendii în Australia, mi se rupe inima pentru oamenii şi animalele care au atât de mult de pierdut', a scris Bindi Sue Irwin, joi, într-o postare pe Instagram.

Steve Irwin şi-a pierdut viaţa în anul 2006, după ce a fost înţepat de o pisică de mare periculoasă.

Potrivit specialiştilor, aproximativ 500 de milioane de animale au murit în urma incendiilor din Australia, care continuă să ardă de luni întregi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Familia lui Steve Irwin a salvat 90.000 de animale din incendiile din Australia