Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără de 25 de ani, de negăsit de două zile, la Braşov. Iubitul ei a anunţat dispariţia

O tânără de 25 de ani e de negăsit de două zile, la Braşov. Iubitul ei a anunţat dispariţia la 48 de ore după ce fata nu a mai dat niciun semn.

de Cosmin Stăniloiu

la 07.01.2020 , 14:40

Tânără dispărută Tânără de 25 de ani, de negăsit de două zile, la Braşov. Iubitul ei a anunţat dispariţia - Poliţia Română

O tânără de 25 de ani e de negăsit de două zile, la Braşov. Iubitul ei a anunţat dispariţia la 48 de ore după ce fata nu a mai dat niciun semn.

O tânără de 25 de ani, din județul Brașov, este căutată de polițiști, după ce ar fi dispărut în urmă cu două zile. Concubinul ei a sesizat Poliția orașului Victoria cu privire la faptul că iubita lui a plecat de acasă pe 5 ianuarie, în jurul orelor 15.00, fără a reveni.

Femeia căutată are aproximativ 1,55 m, 58 kg, păr lung, castaniu, cu nuanțe de verde la vârfuri, ochi căprui, fața ovală, ten măsliniu. Nu prezintă semne particulare.

Articolul continuă după reclamă

"La data plecării, tânăra era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni jeans, negri, cămașă în carouri, negru cu roșu, cu fermoar, geacă de velur de culoare maro, iar în picioare, cizme lungi, cu toc, negre. Aceasta are asupra sa actul de identitate.", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Tânără de 25 de ani, de negăsit de două zile, la Braşov. Iubitul ei a anunţat dispariţia