Antena Meniu Search
x

Claudia a dispărut de aproape 24 de ore în Timiş. Fata de 17 ani este de negăsit

Poliţiştii din Timiş caută o minoră de 17 ani care a dispărut, seara trecută, de pe raza localităţii Fibiş. Familia este disperată şi cere ajutorul oamenilor pentru ca tânăra să fie găsită.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.01.2020, 14:30

Poliţiştii din Timiş caută o minoră de 17 ani care a dispărut, seara trecută, de pe raza localităţii Fibiş. Familia este disperată şi cere ajutorul oamenilor pentru ca tânăra să fie găsită.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale a declanşat o amplă operaţiune pentru găsirea unei minore, Claudia Vasilica Formagiu, de 17 ani, care a dispărut, seara trecută, de pe raza localităţii Fibiș, judeţul Timiş.

Adolescenta a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Mama fetei a postat un mesaj pe Facebook în care cere ajutorul oamenilor în speranţa că fiica ei va fi găsită: "Nu am dormit deloc, nu mai pot!".

Claudia Vasilica Formagiu a dispărut, seara trecută, din Timiş

Claudia Vasilica Formagiu, căutată de familie şi poliţie

Semnalmente Claudia Vasilica:

- înălțime 1,65 m, 55-60 kg, constituţie atletică, păr vopsit în mai multe culori, mediu şi ochii albaștrii.

Claudia Vasilica Formagiu are 17 ani

La data dispariției, adolescenta de 17 ani purta o bluză de culoare vișinie, pantaloni de culoare închisă, mulați și șlapi roșii.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

De asemenea, mama Claudiei a pus la dispoziţie două numele de telefon, 0754.264.337 sau 0755.172.051, pentru cei care au informaţii despre fată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Claudia a dispărut de aproape 24 de ore în Timiş. Fata de 17 ani este de negăsit