Antena Meniu Search
x

Gala Globurilor de Aur, umbrită de scandalul abuzurilor lui Harvey Weinstein

Hollywood-ul se pregăteşte pentru primul mare eveniment al anului: decernarea Globurilor de Aur.

Vezi și

Hollywood-ul se pregăteşte pentru primul mare eveniment al anului: decernarea Globurilor de Aur. Dar strălucirea de altădată e umbrită de un uriaş scandal. Zeci de actriţe care urmează să participe la eveniment vor purta ţinute negre, în semn de solidaritate cu victimele abuzurilor lui Harvey Weinstein.

Cunoscut pentru faptul că nu ocoleşte niciodată subiectele fierbinţi de la Hollywood, Seth Meyers are misiunea grea de a prezenta cea de-a 75-a gală a Globurilor de Aur.

În monologul de la începutul evenimentului, el trebuie să facă faţă potopului iscat de scandalul Harvey Weinstein. Dezvăluirile au adus în prim plan o adevărată cultură a abuzurilor din Cetatea Filmului.

În semn de solidaritate cu victimele hărţuirilor sexuale, mai multe actriţe, printre care şi Meryl Streep, au anunţat că vor renunţa la ţinutele sclipitoare de pe covorul roşu.  Ele vor purta, în schimb, rochii negre. 

Principalul favorit la gala din această seară este filmul "The shape of water".  Drama fantastică realizată de Guillermo del Toro despre legătura puternică dintre o femeie şi o fiinţă misterioasă este nominalizată la şapte categorii.

Foarte apreciate de critici sunt şi peliculele "Call me by your name", "Dunkirk" şi "The Post". 

Actorii se vor lupta pentru statueta placat cu aur de 24 de carate a cărei producţie costă în jur de 800 de dolari. 

Iar cei prezenţi la prestigiosa gală se for delecta cu cocktailuri din şampanie. Felul principal include biban de mare şi salată cu brânză burrata, iar cina se va termina cu un desert decorat cu un glob de ciocolată presărat cu caramel sărat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Gala Globurilor de Aur, umbrită de scandalul abuzurilor lui Harvey Weinstein