Antena Meniu Search
x

Preţul lui Samsung Galaxy S9, mai mare decât al predecesorului Galaxy S8

Samsung Galaxy S9 va fi, se pare, sensibil mai scump decât predecesorul său, Galaxy S8. Noul flagship al companiei sud-coreene va fi lansat pe 25 februarie.

Preţul exorbitant la care ar putea ajunge următorul model Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 va fi, se pare, sensibil mai scump decât predecesorul său, Galaxy S8. Noul flagship al companiei sud-coreene va fi lansat pe 25 februarie.

Zvonurile despre preţurile mari la care va fi comercializat Samsung Galaxy S9 circulă deja de mai bine de două luni, însă nivelul de încredere al acestora a crescut brusc în acest moment, odată cu publicarea unei imagini ce pare să facă parte dintr-o viitoare campanie de promovare a celor de la Samsung.

Conform acestei imagini, publicate pe Twitter de Evleaks, una dintre cele mai solide surse de informaţii de interiorul marilor producători de telefoane mobile, preţul de bază pentru Galaxy S9 va fi 841 de euro.

Judecând după pragurile de preţ dintre versiunile flagship-ului din anii anteriori, preţurile pentru versiunile cu mai multă memorie se vor apropia (dacă nu vor şi depăşi) pragul de 1.000 de euro.

Pe acelaşi subiect

Mai mult, Galaxy S9 Plus, versiunea cu sistem foto dual şi ecran mai mare a primului flagship Samsung de anul acesta, va costa începând de la 997 euro şi va depăşi bine 1.000 de euro în cazul versiunilor cu mai mult spaţiu de stocare şi RAM.

 

Samsung Galaxy S9 va fi lansat la Mobile World Congres, târgul de tehnologie de la Barcelona. Lansarea e în tandem cu modelul Galaxy S9 Plus. Imagini ale noului telefon Samsung au apărut încă zilele, modelul fiind dezvăluit "accidental" pe Internet.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Preţul lui Samsung Galaxy S9, mai mare decât al predecesorului Galaxy S8