Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Gangsta Rap e pentru cei alesi

"Albii nu pot sa sara" este titlul unui film ce a facut mare senzatie la vremea lui! In film, eroul alb juca baschet la fel de bine ca si eroul negru, un bun prilej pentru ca populatia de culoare din Statele Unite sa se tavaleasca de ras.

Vezi și
Inca de la lansare, "Weird Al" Yankovic s-a remarcat prin capacitatea extraordinara de a ridiculiza lucrurile la moda. Nu l-a iertat nici pe Michael Jackson, n-a menajat-o nici pe Madonna. Acum a venit momentul sa rada de albii din cartierele cu casute standard, prevazute cu peluze perfect tunse, care sunt dresati sa fie prietenosi cu toata lumea, tocmai pentru a demonstra ca sunt perfecti. Totusi, pana si albul perfect este atras de modul de viata "cool" al comunitatilor de negri, oameni mult mai relaxati si capabili sa rada daca e de ras si sa se enerveze, daca exista vreun motiv de enervare.

Asadar, avem videoclipul "Alb si tocilar" al lui "Weird Al" si trei angajati ai echipelor de conservare a Californiei aflati in pauza. Ce fac ei, atunci cand nu alearga sa salveze mediul inconjurator? Danseaza! Mai precis cei doi angajati negri incearca sa-si invete seful, un alb ochelarist, cum trebuie sa danseze ca sa fie in centrul atentiei. Doar ca nu le iese. Pur si simplu, sunt prea intepeniti. Nu au acea fluiditate a miscarilor, iar orice incercare de a-i imita pe rapperi produce doar ilaritate.

E clar! Albii nu doar ca nu pot sa sara, dar nici nu pot sa se miste cum trebuie pe ritmurile rap.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » OBSERVATOR SPECIAL: Gangsta Rap e pentru cei alesi