Antena Meniu Search
x

George Michael revine, în forţă, pe scena muzicală, cu un nou album

George Michael revine, în forţă, pe scena muzicală, cu un nou album.

Vezi și

Symphonica, va fi lansat, oficial, luna viitoare, dar primul clip al unei melodii extrase de pe el, poate fi deja vizionat pe internet. 

Cântăreţul britanic a vândut, în cariera sa, peste o sută de milioane de discuri dar, în ultimii ani, a părut urmărit de ghinion.

"Let her down easy", reluarea unui succes mai vechi al lui Terence Trent d'Arby, este primul cântec lansat de George Michael după aproape doi ani. Clipul, filmat în alb-negru, este realizat de un regizor cu experienţă care colaborează cu Michael de 15 ani. Cântăreţul nu apare în imagini, lăsând rolul principal unei tinere aproape necunoscute, pe care el a ales-o după ce a chemat, la probe, actriţe mult mai cunoscute.

George Michael este considerat unul din cei mai talentaţi muzicieni britanici ai generaţiei sale. În ultimii ani, însă, a fost în atenţia presei mai mult pentru cţteva episoade nefericite din viaţa personală.

În 2011, în timpul unui turneu, s-a îmbolnăvit de pneumonie şi a rămas o lună în spital, la Viena. Un an mai târziu şi-a întrerupt un alt turneu, în Australia, din cauza unei crize de anxietate. Iar în mai anul trecut a ajuns iar în spital după ce a căzut dintr-o maşină, în plină viteză. Acum, însă, se pare că artistul s-a restabilit şi a putut termina albumul Symphonica, început în turneul din 2011.

George Michael a revenit acum şi pe reţelele sociale, după mai bine de un an de tăcere. Într-unul din primele mesaje, el spune că 2013 este un an pe care se bucură să-l lase în urmă şi că speră să fie iertat de fani. Aceştia aşteaptă, însă, cu nerăbdare, muzica sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » George Michael revine, în forţă, pe scena muzicală, cu un nou album