Antena Meniu Search
x

Germania şi-a pierdut 67 de oameni după catastrofa din Alpi

Patru ţări sunt în doliu după catastrofa din Alpi. Germania şi-a pierdut 67 de oameni. Printre ei, 16 erau elevi de liceu, colegi de clasă.

Vezi și

Patru ţări sunt în doliu după catastrofa din Alpi. Germania şi-a pierdut 67 de oameni. Printre ei, 16 erau elevi de liceu, colegi de clasă. 

Sunt momente de disperare, şoc şi suferinţă. În Germania şi în Spania, zeci de oameni în lacrimi primesc confirmarea neagră: toţi cei dragi lor sunt morţi. Unii îşi conduseseră părinţii, fraţii, copiii sau prietenii la aeroportul din Barcelona.

Germanii şi-au pierdut cei mai mulţi oameni: 67. 16 dintre ei erau elevi de liceu. Colegi în aceeaşi clasă. Cu ei zburau doi profesori. Veneau de la un liceu din Spania, de la un schimb de experienţă, dar vieţile lor s-au frânt deasupra Alpilor. Devastaţi, părinţii lor s-au rugat pentru o minune.

E doliu în Franţa, unde s-a petrecut catastrofa, în Germania, dar şi în Spania. 45 de spanioli erau în avion. Printre ei - şi doi bebeluşi. Restul pasagerilor ar fi turci. În total, 150 de oameni din trei ţări au împărţit acelaşi sfârşit cumplit. Au căzut împreună din cer şi s-au zdrobit de piscurile Alpilor.

Mesaje de condoleanţe şi de solidaritate au transmis şi Klaus Iohannis, şi Victor Ponta, dar şi milioane de oameni simpli sau şefi de stat din Europa. Pentru toţi cei morţi şi pentru toţi cei care îi plâng, întregul continent se roagă.

Am aflat cu profundă tristeţe de accidentul aviatic care a avut loc astăzi în sudul Franţei. Îmi exprim solidaritatea faţă de familiile victimelor accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Germania şi-a pierdut 67 de oameni după catastrofa din Alpi