Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gest eroic în timpul uraganului Helene. Cum şi-a salvat un bărbat 12 vecini, folosind doar placa de surf: "Ca un înger!"

Marty Thomas, locuitor al plajei Indian Rocks, Florida, a salvat 12 vecini și animale de companie folosind o placă de surf în timpul uraganului Helene, care a lovit coasta de sud-est a SUA pe 26 septembrie.

de Redactia Observator

la 04.10.2024 , 15:52

Marty Thomas, locuitor al plajei Indian Rocks Marty Thomas, locuitor al plajei Indian Rocks - Facebook

Când uraganul de categoria 4 a lovit coasta, provocând valuri de furtună de mai mulți metri, Marty Thomas a auzit strigătele de ajutor ale vecinei sale, Anne McIntosh. Fără să ezite, și-a aruncat placa de surf pe fereastră și a început să vâslească prin apele învolburate.

"Ne-a salvat ca un înger"

"Te vom prinde. Te vom prinde", striga Thomas în timp ce se apropia de casa inundată a lui McIntosh. El a reușit să o salveze pe aceasta, împreună cu fratele și cumnata ei, care se refugiaseră pe tejghele.

Articolul continuă după reclamă

McIntosh a descris momentul salvării pentru WTVT: "Ne-a salvat... la fel ca un înger". Thomas a continuat să "patruleze" zona, ghidat de un prieten cu o lanternă, salvând mai mulți vecini, inclusiv un câine Saint Bernard pe care l-a aruncat pe fereastră și l-a transportat pe placa de surf, relatează Mediafax.

Uraganul Helene a provocat cel puțin 200 de decese în șase state din sud-estul SUA, dintre care 12 în comitatul Pinellas, Florida, unde se află plaja Indian Rocks.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Ştiri externe » Gest eroic în timpul uraganului Helene. Cum şi-a salvat un bărbat 12 vecini, folosind doar placa de surf: "Ca un înger!"