Antena Meniu Search
x

Putem ghici viitorul?Un utilizator Twitter pare a deţine cheia profeţiilor devenite realitate

Un cont misterios de Twitter a prezis corect rezultatul Brexit, alegerea lui Donald Trump şi sarcina lui Beyonce. Descrierea ataşată contului BeyonceFan666 este "o ştiaţi cu toţii. nu vă grăbiţi să trageţi concluzii.

Un cont misterios de Twitter a prezis corect rezultatul Brexit, alegerea lui Donald Trump şi sarcina lui Beyonce. Descrierea ataşată contului BeyonceFan666 este "o ştiaţi cu toţii. nu vă grăbiţi să trageţi concluzii.

Internauţii din toată lume sunt uimiţi de precizia cu care contul de Twitter a ghicit desfăşurarea unor evenimente importante.

Beyonce şi-a anunţat sarcina săptămâna această, însă în iulie 2016, BeyonceFan666 scria: "Ok. Deci, Beyonce va anunţa o sarcină în februarie (2017)".

Englezii au votat pentru ieşirea din Marea Britanie în proporţie de 52%. Cu o zi înainte de referendum, pe  misteriosul cont a apărut următoarea postare: "La referendum 52% dintre oameni vor vota pentru ieşire."

Pe acelaşi subiect

Pe 14 iunie, aproape cu 5 luni înainte de alegerile prezidenţiale din SUA, pe cont apărea afirmaţia "Din păcate, Donald Trump va fi ales preşedinte :-("

Cu o zi înainte de alegeri, BeyonceFan666 a făcut încă o prezicere: "V-aş spune să votaţi pentru Hillary Clinton, dar nu contează pentru că ştiu deja că Trump a câştigat."

Având în vedere că posesorul contului nu s-a înşelat până acum, următoarea postare nu anunţă un viitor strălucit pentru Statele Unite: " Salutări din viitor. Vreau doar să ştiţi că America se rupe şi arde sub conducerea lui Trump."

Cotidianul The Guardian a iniţiat o investigaţie despre acest cont şi a venit cu o explicaţie mult mai plauzibilă privind corectitudinea postărilor.

Cel mai probabil, utilizatorul de Twitter a postat "predicţiile din viitor" cu câteva luni în urmă şi a ţinut contul privat.

Când anunţurile au confirmat "predicţiile", user-ul le-a şter pe cele greşite şi le-a făcut publice pe cele corecte, scrie Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Putem ghici viitorul?Un utilizator Twitter pare a deţine cheia profeţiilor devenite realitate