Antena Meniu Search
x

Gigi Becali cauta succesul pe muntele Athos!

Inaintea unui meci crucial pentru Steaua, Gigi Becali se roaga in varful muntelui Athos. N-a vrut sa mearga la Londra. A vrut,in schimb, liniste si timp de rugaciune pentru o victorie cu Chelsea. In Anglia, insa, jucatorii Stelei numai de liniste n-au parte.

Vezi și
In toiul noptii, s-a declansat alarma in hotelul unde se odihneau fotbalistii Stelei. Buimaci de somn, jucatorii si antrenorii au asteptat o ora, in frig, ca pompierii sa termine verificarile.

Singurul stelist care are parte de liniste adevarata inaintea furtunii este Gigi Becali. Patronul a ales pelerinajul pe Muntele Athos in locul lojei de pe Stamford Bridge. Sa curete cartofi si sa urce 15 kilometri pe poteci neumblate. Totul pentru a le multumi sfintilor. Se va ruga in doua reprize, iar in pauza va fugi in varf, ca sa prinda semnal la telefon si sa afle tot ce se intampla pe teren. Daca Steaua se califica, Becali le-a promis calugarilor o donatie de un milion de euro.

Tot la Dumnezeu se roaga si fanii Stelei. Cei mai fericiti sunt cei 8.000 de romani anuntati pe stadion diseara.

Tensiunea incepe sa se simta si la Bucuresti. E inghesuiala la ghiseele caselor de pariuri. Si barurile sunt pregatite sa intre in atmosfera marilor meciuri. Si a marilor victorii.

Daca Steaua o elimina pe campioana Europei diseara, pana la finala Europaleague i-ar mai ramane doar cativa pasi.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Gigi Becali cauta succesul pe muntele Athos!