Antena Meniu Search
x

Video Gina Lollobrigida a murit. Celebra actriţă italiană avea vârsta de 95 de ani

Actriţa Gina Lollobrigida a murit la vârsta de 95 de ani, anunţă, luni, agenţia Ansa. Ea a devenit faimoasă în anii 1950, fiind considerată un sex-symbol. În septembrie 2022, actriţa a fost operată după ce a suferit o fractură la femur, după ce a căzut în casă, relatează News.

de Redactia Observator

la 16.01.2023, 20:53

Vezi și

Actriţa s-a născut în oraşul italian Subiaco, pe 14 iulie 1927. Cu patru ani înainte de moartea sa, Lollobrigida ajunsese la spital din cauza unui accident casnic. Actriţa a fost îngrijită de medicii de la Sant'Eugenio, un spital aflat în apropierea locuinţei sale de pe Appia Antica, şi a fost externată câteva zile mai târziu.

Gina a jucat în filme precum "Oraşul se apără", "Fanfan la Tulipe" sau "Pane amore and fantasy". În ultimii ani, se dedicase artei şi fotografiei. Ea a fost implicată şi în politică, iar în 1999, a candidat fără succes pentru Parlamentul European, din partea partidului condus de Romano Prodi. În anii '70, a reuşit să obţină un interviu în exclusivitate cu fostul lider cubanez Fidel Castro. Gina Lollobrigida avea un fiu, Andre Milko Skofic, născut în 1947.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri externe » Gina Lollobrigida a murit. Celebra actriţă italiană avea vârsta de 95 de ani