Antena Meniu Search
x

Video Glume pe seama lui Biden, la dineul corespondenților: "De când sunteţi la putere lucrurile se duc în sus. Prețul la gaze, chiria"

Tradiţia dineului corespondenţilor de la Casa Albă a fost reluată. Evenimentul cunoscut pentru glumele pe seama preşedintelui s-a bucurat din nou şi de prezenţa şefului de stat, după ce Donald Trump a fost absent în timpul mandatului său. Joe Biden n-a pierdut ocazia să glumească pe seama jurnaliştilor şi a politicienilor. 

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 21:27

Vezi și

Joe Biden, preşedintele SUA: Sunt foarte fericit să mă aflu aici în această seară alături de singurul grup de americani a cărui cotă de popularitate este mai mică decât a mea.

Preşedintele n-a uitat nici de predecesorul lui. 

Joe Biden, preşedintele SUA: Este pentru prima dată când preşedintele participă la acest eveniment în ultimii şase ani. E de înţeles. Am avut o ciumă groaznică, urmată de doi ani de COVID. 

Gazdă a fost comediantul Trevor Noah, care conform tradiţiei, n-a menajat pe niciunul dintre cei prezenţi, inclusiv preşedintele. 

Pe acelaşi subiect

Trevor Noah, comediant: De când sunteţi la putere lucrurile se duc în sus. Ştiţi, preţul la gaze a crescut, chiria a crescut, preţul la alimente a crescut. Toate s-au scumpit!

Gala a fost deschisă de o scenetă în care actorul James Corden a apărut în calitate de secretar de presă la Casa Albă.

Printre glume n-a fost uitată situaţia din Ucraina

Au fost omagiaţi jurnaliştii ucişi şi răniţi şi a fost amintită şi situaţia celor reduşi la tăcere în Rusia.

Trevor Noah, comediant: Eu am stat în seara asta şi am glumit pe seama preşedintelui Statelor Unite şi nu voi păţi nimic. Nu voi păţi nimic, nu?

Printre invitaţii serii au fost şi Kim Kardashian şi noul iubit, Pete Davidson, pentru prima dată în calitate de cuplu pe covorul roşu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Glume pe seama lui Biden, la dineul corespondenților: "De când sunteţi la putere lucrurile se duc în sus. Prețul la gaze, chiria"