Grecia extinde restricțiile pentru zborurile internaționale până pe 19 aprilie

De Cristian Ionescu.
Publicat: 04.04.2021, 13:38.
Actualizat: 04.04.2021, 13:48

Grecia a anunţat duminică că extinde restricțiile pentru zborurile interne până pe 12 aprilie și pentru zborurile internaționale până pe 19 aprilie, deoarece numărul de noi infecții cu COVID-19 continuă să crească.

Grecia anunţă că a extins restricţiile pentru zborurile internaţionale şi locale

Profi Media

Restricţii prelungite de Grecia, pentru călătoriile cu avionul

Conform restricțiilor, pasagerii care zboară către Grecia trebuie să deţină un test PCR negativ cu 72 de ore înainte de sosire și să fie supuși testării aleatorii pentru COVID-19. Toți călătorii străini intră în carantină timp de șapte zile. Călătorii israelieni care au fost complet vaccinați cu cel puțin două săptămâni înainte de călătorie nu vor trebui să fie în carantină, în urma unui acord bilateral privind turismul dintre cele două țări.

Majoritatea zborurilor din țările membre ale Uniunii Europene sunt interzise, ​​cu excepția a 10 țări, inclusiv Marea Britanie. Pentru zborurile interne, numai călătoriile esențiale sunt permise. Școlile, magazinele neesențiale și restaurantele sunt închise în Grecia, dar autoritățile intenționează să permită redeschiderea magazinelor mici de vânzare cu amănuntul de luni, iar liceele sunt așteptate să reia cursurile de luni.

Citește și:

Grecia a înregistrat 3.080 noi infecții vineri și 72 de decese în ultimele 24 de ore. De când a început pandemia, a înregistrat peste 273.000 de cazuri și puțin peste 8.300 de decese.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.