Antena Meniu Search
x

Video Greva generală paralizează Franţa. Mii de oameni au ieşit pe străzi pentru a cere salarii mai mari

Greva generală paralizează din nou Franţa. Mii de lucrători din numeroase domenii au ieşit pe străzi pentru a cere venituri mai mari.

de Redactia Observator

la 10.11.2022, 20:20

Vezi și

Traficul a fost grav afectat, iar majoritatea mijloacelor de transport în comun şi-au suspendat astăzi activitatea. Greva generală va continua pentru încă 24 de ore, afectând sistemul de transport, sistemul de învăţământ, sistemul de sănătate, dar şi cel poştal.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Franceză că va avea loc o grevă a mai multor categorii profesionale din numeroase sectoare de activitate, care va debuta miercuri, 9 noiembrie 2022, ora 22:00 şi se va încheia vineri, 11 noiembrie 2022, ora 07:00.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966 şi +33147052755, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Greva generală paralizează Franţa. Mii de oameni au ieşit pe străzi pentru a cere salarii mai mari