Antena Meniu Search
x

Video Groază pe calea ferată. Adolescenţi filmaţi cum aleargă în faţa trenului, pe un pod feroviar din Toronto

Metrolinx, agenţia guvernamentală de transport public al provinciei Ontario, în Canada, a publicat imagini înfiorătoare şi a tras un semnal de alarmă, după ce mai mulţi adolescenţi au fost filmaţi distrându-se şi alergând pe şine, în faţa trenului care se apropia cu viteză.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.06.2022, 12:58

Groază pe calea ferată. Adolescenţi filmaţi cum aleargă în faţa trenului, pe un pod feroviar din Toronto - twitter.com/Metrolinx

Trei copii teribilişti au fost la un pas de a fi loviţi de tren, pe un pod feroviar din Toronto. S-a întâmplat în ziua de vineri, 20 mai, iar imaginile înfiorătoare au fost filmate dintr-o garnitură GO Transit.

În timp ce traversa viaductul feroviar, echipajul trenului a văzut un tânăr agățat de balustrada podului, în timp ce alţi doi adolescenţi alergau în faţa garnirii care se apropie cu viteză, încercând parcă să o depăşească. Unul dintre ei chiar trece de pe o parte pe alta a şinelor, fix prin faţa trenului, reuşind să-l evite în ultimul moment.

"Incidentele de genul acesta sunt, cel mai adesea, tragice. În cazul de faţă, echipajul trenului a acţionat frânele de urgență și claxonul. În timp ce garnitura se oprea, a fost la un pas de a lovi unnul dintre tineri, evitând astfel o nenorocire. În cele din urmă, copiii a fugit, iar trenul a fost pus din nou în mişcare", a transmis agenţia guvernamentală de tranport public regional Metrolinx, care a publicat imaginile de groază, pentru a trage un semnal de alarmă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Peste 100 de canadieni sunt grav răniți sau uciși în fiecare an, pe calea ferată

Totuși, departe de a uita incidentul, Metrolinx a cerut ajutorul comunității pentru a-i recunoaște pe protagoniștii acestor scene de groază, pentru a discuta cu ei şi a-i face să conștientizeze pericolele mersului pe șinele de cale ferată.

"Dacă recunoașteți acești tineri, vă rugăm să ne contactați. Nu căutăm să fim punitivi, dar suntem foarte nerăbdători să vorbim cu copiii dumneavoastră, pentru a ajuta la educarea acestora și pentru a ne asigura că nu își mai asumă niciodată acest tip de risc", a explicat Metrolinx într-un comunicat.

Reprezentanţii agenţiei de transport speră, de asemenea, că toți părinții vor urmări filmarea şi vor această ocazie pentru a le vorbi copiilor despre pericolele de a merge pe jos sau de a se juca pe și în jurul șinelor de tren. Potrivit Operațiunii Lifesaver, peste 100 de canadieni sunt grav răniți sau uciși în fiecare an, pe calea ferată. Oficialii spun că aproape fiecare dintre aceste incidente poutea fi prevenit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Groază pe calea ferată. Adolescenţi filmaţi cum aleargă în faţa trenului, pe un pod feroviar din Toronto