Antena Meniu Search
x

Video Clipe de panică şi într-un tren care a plecat din Bucureşti spre Timişoara: vagoanele s-au umplut de fum

Zeci de călători au trecut prin momente de spaimă, după ce un tren InterRegio, Bucureşti - Timişoara, s-a umplut de fum la scurt timp de la plecarea din Gara de Nord.

de Redactia Observator

la 24.05.2022, 12:40

Vezi și
  • Trenul InterRegio, Bucureşti - Timişoara, plecase din Gara de Nord în jurul orei 11.20.

Trenul a plecat în jurul orei 11.20 din Gara de Nord însă, după circa 20 de minute de la plecare, trenul s-a oprit din cauza faptului că mai mulţi pasageri au reclamat prezenţa unui fum dens în vagoane.

Trenul a staţionat aproximativ 10 minute, perioadă de timp în care reprezentanţi ai CFR au făcut verificările necesare şi, conform martorilor oculari, care ne-au trimis imagini elocvente via Fii Observator, au ajuns la concluzia că incidentul s-a produs din cauză că trenul ar fi plecat cu un vagon înfrânat din gară.

Trenul şi-a reluat traseul după scurte verificări

S-a stabilit că sănătatea pasagerilor nu este pusă în pericol astfel că s-a luat decizia ca trenul să-şi continue călătoria către gara din Timişoara, conform planului iniţial.

Pe acelaşi subiect

Totuşi, martorii oculari ne-au reclamat că mirosul de fum persista în vagoane chiar şi la câteva zeci de minute după producerea incidentului în special pentru că "nu s-a putut aerisi trenul deoarece geamurile sunt blocate, deși conductorul de tren a încercat să le deschidă cu o cheie specială".

Marţi dimineaţă au fost clipe de panică şi la metrou, după ce o garnitură s-a defectat şi trenul a fost cuprins brusc de fum gros.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Clipe de panică şi într-un tren care a plecat din Bucureşti spre Timişoara: vagoanele s-au umplut de fum