Antena Meniu Search
x

Gwyneth Paltrow renunţă la actorie

Gwyneth Paltrow renunţă la actorie! Nu pentru totdeauna, ci doar pentru o perioadă scurtă de timp. Proaspăt despărţită de solistul trupei Coldplay, Chris Martin, actriţa vrea să dedice cât mai mult timp copiilor săi

Vezi și

 La doar câteva zile de la anunţul despărţirii, Gwyneth s-a gândit că perioada următoare nu va fi deloc uşoară pentru copiii săi, motiv pentru care actriţa a considerat că reflectoarele nu sunt mai importante decât familia.

Gwyneth şi-a dat seama că a dedicat prea mult timp profesiei. Recent, a terminat filmările la pelicula „Mortdecai", alături de Johnny Depp. Însă, succesul din faţa reflectoarelor nu a fost la fel de strălucitor şi în viaţa personală.

În urmă cu câteva zile, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au anunţat despărţirea printr-un mesaj postat pe blogul actriţei. Gwyneth Paltrow şi Christ Martin s-au căsătorit în secret, în 2003. Au trecut întotdeauna drept unul dintre cuplurile perfecte din lumea vedetelor.

Apăreau rar împreună şi erau discreţi în ceea ce priveşte viaţa personală. Actriţa a devenit şi autor de cărţi de bucate, şi îndrumător spiritual.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Gwyneth Paltrow renunţă la actorie