Antena Meniu Search
x

Video Haos într-o autogară din Turcia. Oameni prinşi ca în capcană, la un pas să fie striviţi de acoperişul smuls de furtună

Toamna începe cu fenomene extreme în Europa. După săptămâni întregi de caniculă fără precedent, mai multe ţări au fost lovite de furtuni devastatoare. În Spania, un copil a murit după ce a fost lovit de grindină. Iar în Turcia, acoperişul unei autogări a fost distrus de vijelie şi zeci de maşini au fost luate de ape. 

de Redactia Observator

la 01.09.2022, 14:36

Vezi și

Au fost momente de groază în oraşul Bursa, din Turcia. În autogară, oamenii abia au avut timp să fugă înainte ca acoperişul clăririi să se prăbuşească peste ei. Furtuna a lovit cu forţa unui tsunami. Străzile oraşului au fost acoperite de apă în doar câteva minute. Zeci de şoferi şi-au abandonat maşinile şi au încercat să găsească adăpost. 

Fetiţă ucisă de grindină, în Spania

În Spania, furtunile au produs adevărate tragedii. O fetiţă de numai un an şi 8 luni a murit, după ce a fost lovită de grindina de mărimea unei mingi de tenis. 67 de persoane au fost rănite, iar 30 au ajuns la spital cu fracturi. "Cerul era foarte întunecat şi bucăţi de gheaţă au început să cadă ca nişte pietre, ca nişte pietre foarte mari, distrugând totul în cale. Mărimea varia de la mingi de ping-pong la mingi de tenis", povesteşte un localnic.

Meteorologii se aşteaptă şi la alte fenomene extreme şi avertizează că, în Marea Mediterană, există riscul producerii de cicloni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Haos într-o autogară din Turcia. Oameni prinşi ca în capcană, la un pas să fie striviţi de acoperişul smuls de furtună