Antena Meniu Search
x

Video Haos pe aeroportul din Dubai. Zeci de zboruri anulate, din cauza ploilor: "Nu ştim nimic. Nu ştim dacă vom rămâne aici la nesfârşit"

A fost haos pe Aeroportul Internaţional din Dubai, după ce ploile puternice au pus stăpânire pe oraş. Zeci de zboruri au fost anulate, iar sute de pasageri au rămas blocaţi. Printre aceştia s-a aflat şi un român care ar fi trebuit să decoleze aseară spre Otopeni. Inundaţiile au făcut probleme şi în trafic, iar apa a ajuns inclusiv în mall-uri.

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 08:49

Vezi și

Aerportul din Dubai, cel mai aglomerat din lume când vine vorba de zboruri internaţionale, şi-a suspendat ieri activitatea timp de 25 de minute din cauza inundaţiilor puternice. În total, 21 de zboruri cu decolare de pe aeroport şi 24 cu aterizare pe acesta au fost anulate, printre care şi patru din sau cu direcţia Bucureşti.

Printre pasagerii blocaţi pe aeroport se află şi Gabi Mocanu, un român care ar fi trebuit să decoleze încă de aseară spre Otopeni. 

Gabi Mocanu, român blocat în Dubai:  Aveam zbor ieri la ora 21.20. Nu zboară niciun avion. Nu ne-a anunţat absolut nimic, nu ştim nimic. Nu ştim dacă vom pleca sau dacă vom rămâne aici la nesfârşit. 

Gabi ne-a semnalat condiţiile în care sunt nevoiţi să stea toţi cei care nu au reuşit să decoleze din Dubai pe Fii Observator. 

Pe acelaşi subiect

Gabi Mocanu, român blocat în Dubai: Situaţia este tragică. Toată lumea stă în aeroport. Nu putem comunica cu nimeni. 

Şi în trafic ploile le-au dat bătăi de cap şoferilor

Unele maşini au fost acoperite parţial de apă, iar oamenii au decis să le abandoneze. Meteorologii au anunţat că a plouat cât într-un an şi au emis avertizări pentru mai multe zone. În mall-uri, apa a ajuns până la glezne, iar o bucată din tavan s-a prăbuşit.

Haosul s-a dezlănţuit şi în Oman. Aici, 18 oameni au murit din cauza inundaţiilor. 

Unii sunt încă daţi dispăruţi, spun autorităţile. Printre cei care şi-au pierdut viaţa se află şi zece copii cu vârste cuprinse între zece şi 15 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Haos pe aeroportul din Dubai. Zeci de zboruri anulate, din cauza ploilor: "Nu ştim nimic. Nu ştim dacă vom rămâne aici la nesfârşit"