Antena Meniu Search
x

Haos pe strazile din Egipt dupa ce 21 de tineri au fost condamnati la moarte

S-a dezlantuit din nou haosul pe strazile din Egipt. Trei oameni au murit si cel putin 65 au fost raniti in luptele din ultimele ore. Mii de oameni au iesit in strada dupa ce 21 de tineri au fost condamnati la moarte de un tribunal din Cairo.

Vezi și

Nemultumiti de verdictul instantei in cazul violentelor izbucnite dupa un meci de fotbal, soldate cu 74 de morti, egiptenii au ocupat din nou strazile capitalei. Replica armatei nu s-a lasat asteptata.

In luptele care au urmat trei oameni, printre care si un copil de opt ani, au murit. Iar zeci de manifestanti au ajuns la spital.

Un club al Politiei si Sediul Federatiei Egiptene de Fotbal au fost devastate si incendiate de suporterii furiosi. Fumul gros i-a panicat pe locuitori, care au sarit in ajutorul echipajelor de pompieri.

Proteste de amploare au avut loc si in Port Said. Multimea furioasa a dezlegat mai multe barci care aprovizionau navele ce traverseaza Canalul Suez, in incercarea de a afecta transportul naval din zona.

Un tribunal din Cairo a condamnat la moarte 21 de persoane pentru incidentele de la un meci de fotbal din Port Said. Alti cinci acuzati au fost condamnati la inchisoare pe viata, 19 au primit pedepse intre unu si 15 ani de inchisoare, iar alte 28 au fost achitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Haos pe strazile din Egipt dupa ce 21 de tineri au fost condamnati la moarte