Antena Meniu Search
x

Video Harry a umilit-o pe Camilla și a povestit cum și-a pierdut virginitatea. Replica talibanilor: îl invită să vină acum în Afganistan, dacă se crede viteaz

Lovitură la palat. Prinţul Harry e hotărât să spună toate secretele din familia regală. Fiul regelui Charles a povestit în autobiografia sa cum s-a simţit când a luat droguri, cum şi-a pierdut virginitatea şi cum o asemuia pe Camilla cu mama vitregă şi rea din poveşti. Dezvăluirile sale au lăsat mut palatul Buckingham care nu a oferit până acum nicio reacţie.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 20:22

Vezi și

Palatul Buckingham, dezbrăcat de secrete de prinţul Harry

Prinţul Harry povesteşte că, după moartea mamei sale, regina consoartă Camilla a facut tot ce e posibil pentru a ajunge pe tron şi, atât el, cât şi fratele său şi-au implorat tatăl să nu se căsătorească cu ea.

"Îmi amintesc că mă întrebam dacă va fi crudă cu mine, dacă va fi ca toate mamele vitrege rele din povești", a scris el.

Într-un alt capitol al autobiografiei care va apărea marţi, Harry recunoaşte că obişnuia să ia droguri.

Jurnalist: E vorba despre destul de multe droguri. Marijuana, ciuperci halucinogene, cocaină - asta va surprinde oamenii.

Prinţul Harry: Dar e important de ştiut.

Nu este singura picanterie din carte

Fiul regelui Charles a vrut ca lumea să ştie şi cum şi-a pierdut virginitatea. S-a întâmplat când avea 17 ani, cu o femeie mai în vârstă decât el, pe un câmp din spatele unui bar. Una dintre cele mai şocante mărturisiri are însă legătură cu viaţa lui de soldat. A povestit cu lejeritate că a omorât 25 de talibani.

"Erau piese de șah scoase de pe tablă. Oameni răi eliminați înainte de a putea ucide oameni buni. Nu a fost o statistică care m-a umplut de mândrie, dar nici nu mi-a fost ruşine", a scris el.

Afirmaţiile sale au înfuriat mai mulţi militari. Un colonel britanic a criticat decizia lui Harry despre a vorbi despre activitatea din Afganistan, iar pe Twitter a fost lansat haştagul: Închideţi-i gura lui Harry.

Colonel Richard Kemp: Cred că nu face decât să-şi pună în pericol propria siguranţă, despre care ştim că este îngrijorat. Reaprinde vechi sentimente de răzbunare, despre care poate că s-a uitat.

A venit şi replica talibanilor. Un comandat îl invită să vină acum în Afganistan, dacă se crede viteaz. Dezvăluriile prinţului nu sunt privite cu ochi buni de multă lume. Oamenii îl acuză că şi-a vândut sufletul şi a devenit ţinta ironiilor la late-night show-urile de peste Ocean.

Harry: William a pus jos paharul cu apă, m-a strigat altfel, apoi a sărit la gâtul meu şi ne-am încăierat. Totul s-a întâmplat atât de repede. Foarte, foarte rapid. M-a luat de guler şi mi-a rupt lănţişorul. şi m-a trântit la podea. Am căzut pe castronul câinelui, care s-a spart chiar în spatele meu, iar bucăţile m-au tăiat. Şi-a bătut joc de mine.

Până acum, familia regală nu a comentat dezvăluirile lui Harry. Prinţul rebel vrea să scrie în total 3 cărţi pentru care va încasa 44 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Harry a umilit-o pe Camilla și a povestit cum și-a pierdut virginitatea. Replica talibanilor: îl invită să vină acum în Afganistan, dacă se crede viteaz