Antena Meniu Search
x

Harry şi Meghan Markle, absenţi de la căpătâiul Reginei Elisabeta, înaintea morţii acesteia. Ducesa de Sussex nu a venit cu soţul în Scoţia

Moartea Reginei Elisabeta a II-a i-a copleşit pe membrii familiei regale, care s-au grăbit să ajungă la Castelul Balmoral din Scoţia înainte ca aceasta să treacă în nefiinţă. Starea de sănătate a Reginei se înrăutăţise în ultimele ore, motiv pentru care cu toţii erau pregătiţi pentru ce era mai rău. Fiul cel mic al Prinţului Charles, acum Regele Charles al III-lea, şi al lui Lady Diana Spencer, Harry, a ajuns însă prea târziu, la câteva ore după deces. Soţia sa, Meghan Markle, nu a venit deloc la patul de moarte al Reginei.

de Redactia Observator

la 08.09.2022, 22:59

Harry a ajuns la Balmoral la câteva ore după decesul Reginei
Harry a ajuns la Balmoral la câteva ore după decesul Reginei - Profimedia

Harry, duce de Sussex, a ajuns la castelul Balmoral, unde deja au fost depuse flori, la câteva ore după ce au sosit fratele său William şi prinţii Andrew şi Edward. Harry se va alătura celorlalţi membri ai familiei regale sosiţi la Balmoral, unde regina Elizabeth a II-a a murit în urmă cu câteva ore. Soţia sa, Meghan Markle, nu a mers cu el în Scoţia.

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani, a anunțat Palatul Buckingham, după ce în cursul zilei de miercuri starea ei de sănătate s-a deteriorat. Regina s-a stins la Castelul Balmoral din Scoția. Fusese plasată sub supraveghere medicală, iar ultimele clipe le-a petrecut în liniște și seninătate, alături de familie. Fiul ei, Prințul Charles, va prelua tronul Regatului Unit și va deveni Regele Charles al III-lea. Ultima apariție publică a Reginei a fost pe 6 septembrie 2022, atunci când i-a cerut noului lider al Partidului Conservator, Liz Truss, să formeze un nou Guvern. Regina părea într-o stare de spirit bună și chiar zâmbise în fața camerelor.

Noul titlul al Prinţului William şi al soţiei sale, Kate

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, care s-a stins din viaţă la 96 de ani, Prinţul William şi Catherine şi-au asumat titlurile de Duce şi Ducesă de Cornwall, potrivit contului lor oficial de Twitter. Prinţul Charles şi Camilla erau cunoscuţi anterior cu aceste titluri, transmite joi seară CNN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Harry şi Meghan Markle, absenţi de la căpătâiul Reginei Elisabeta, înaintea morţii acesteia. Ducesa de Sussex nu a venit cu soţul în Scoţia